![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu dragoste,pentru voi toti forumistii (special pt cei care imi sunt prieteni),al vostru frate in Hristos,Petrica(Strajeru):
Anul Nou sa va aduca implinirea tuturor dorintelor,muulta sanatate si de la Dumnezeu ajutor in toate. Doresc ca noul an,sa ne apropie mai mult unii de altii,prin dragoste frateasca,sa ne cunoastem mai bine si sa ne ajutam reciproc. Sa nu uitam ca: Unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu,acolo sunt si Eu. Si...da!!! Pe acest forum este Hristos. La multi ani ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne Iisuse Hristoase, Ziditorule al tuturor celor văzute și nevăzute, Cel ce ne-ai făcut ziua și naptea și ai așezat anii și vremurile pentru zidirea Ta , binecuvântează cununa anului ce a sosit , ferește și păzește în pace , și sănătate și ajutor pe credincioșii Tăi , mult milostive ! AMIN ! +
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 01.01.2010 at 00:13:13. |
|
||||
|
||||
![]()
Dragi prieteni forumisti!
Fiindca un an nou, a inceput deja, se cuvine sa reinnoim votul nostru fata de Hristos si Evanghelia Sa. Asa ca va urez un an nou alaturi de EL, ca sa nu va lipseasca nimic ! La multi ani 2010 ! Cu drag, icamilin
|
||||
|
||||
![]()
Sa avem toti parte de multe bucurii si sanatate alaturi de cei dragi. Sa fim mai buni si mai ingaduitori unii cu altii ( mai ales eu, gasesc o piedica la servici intr-o persoana care mereu reuseste sa ma enerveze sper ca anul asta voi avea inima sa ma pot ruga si pentru ea ca sa am si eu liniste
![]() La multi ani!!!!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Tuturor un An Nou fericit, cu sanatate si impliniri!
|
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani tuturor forumistilor. Pace, liniste, sanatate, spor la rugaciune si la fapte bune. Dumnezeu sa va ajute in cele de folos pe toate planurile.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La mulți ani și nu-ți perde nicodată ...speranța |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Craciun Fericit! | Adriana Cluj | Craciunul - Nasterea Domnului | 56 | 02.01.2020 11:29:06 |
Paste fericit! | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 35 | 07.04.2010 13:59:31 |
Craciun fericit! | maria-luisa | Generalitati | 4 | 26.12.2009 14:36:07 |
SUNT UN OM FERICIT! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 9 | 08.10.2007 22:18:35 |
Paste fericit! | quasar | Generalitati | 1 | 07.04.2007 18:33:57 |
|