![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Apropo revenind la subiectul Threadului "Despre Sabat" : Tineti voi ziua de odihna pe care Dumnezeu a dat-o evreilor?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu. Ținem ziua de odihnă dată de Dumnezeu pentru om, pentru orice om. (Marcu 2,27).
|
|
|||
|
|||
![]()
A mai tinut cineva sambata pana la Moise?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru tine contează dacă a ținut cineva, sau dacă a ținut majoritatea. Pentru mine contează doar ce poruncește Dumnezeu. Și ție îți poate zice Iisus:
" ...ce-ți pasă ție? Tu vino după Mine! " (Ioan 21:22 ) |
|
|||
|
|||
![]()
A poruncit Iisus in toata activitatea Sa tinerea sambetei?
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles ca a poruncit. Sau vrei sa spui ca Domnul Iisus Hristos, ca persoana a Dumnezeirii, a lipsit atunci cand a fost binecuvantata si sfintita ziua a saptea sau cand Dumnezeu a scris in piatra porunca pentru pazirea, ca zi de odihna inchinata Domnului, a aceleasi zile binecuvantate si sfintite inca de la facerea lumii?
Daca te referi la perioada cat Domnul Iisus Hristos a fost printre noi, poti vedea din Evanghelii cat de des a aratat Mantuitorul cum trebuie pazita ziua sambetei. Nu era nevoie sa porunceasca tinerea acestei zile sfinte pentru ca se afla printre cei care o tineau (chiar cu prea mult zel). Asa ca, Domnul Iisus Hristos a facut ceea ce era necesar: ne-a invatat cum trebuie pazita aceasta singura zi (din saptamana) binecuvantata si sfintita de Dumnezeu. P.S. La randul meu, am si eu o intrebare: a poruncit sau macar a pomenit ceva Domnul Iisus Hristos despre prima zi a saptamanii (duminica)? Cand pun intrebarea asta ma gandesc ca Mantuitorul a fost printre noi si dupa invierea Sa (pe care pretindeti ca o sarbatoriti). Last edited by hoinarul; 06.01.2010 at 16:40:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica Iisus Hristos nu a inviat? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|