Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.01.2010, 00:47:47
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai fiecare cum gandeste, si probabil ca bine gandesc si procedeaza si cei care stiu sa procedeze in asa fel incat cei care gresesc sa isi dea seama de acest lucru.

Daca cineva greseste, trebuie sa simta ca a gresit si sa isi ceara scuze...altfel inseamna ca este incurajat, si cel care iarta nu prea stie de fapt nici cum sa indrepte pe cel de alaturi...asta e parerea mea.

Eu nu analizez prea mult lucrurile, in momentul in care ceva ma deranjeaza...ma exprim in asa fel incat persoana vizata sa se sesizeze, dar nu exista iertare fara a-mi exprima parerea despre ce ma deranjeaza si foarte explicit ca a 2 a oara se schimba foaia!

Daca eu nu sunt obisnuita cu persoane care se exprima intr-o maniera deranjanta, care sunt incisive, rautacioase, criticiste, ironice sau incorecte, atunci cand se intampla sa interactionez cu ele...fac in asa fel incat sa constientizeze ca sunt cam pe aratura si ar cam fi timpul sa se corecteze.
da, dar asta in caz ca tu esti tot timpul obiectiva si analizezi perfect corect lucrurile mereu. dar se intampla uneori sa te simti lezat si din orgoliul tau si sa vrei sa corectezi pe celalalt, crezand ca el a gresit. de aia-i bine sa ierti, ca nimeni nu-i perfect si asa cum tu poate vezi ca celalalt a gresit, si celalalt poate vedea la fel ca tu ai gresit cu ceva si se duce mai departe o cearta care nu ar trebui decat discutata amiabil si cu ingaduinta si iertare, unde-i cazul.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Omul blestemat ! adrian_b Vrajitoria 10 16.09.2011 19:38:25
OMUL NOU - OMUL VECHI iosif Pocainta 32 12.04.2011 16:29:42
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat spre_rasarit Botezul 3 08.04.2011 19:23:54
A murit Jean Constantin - Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca maria32 Stiri, actualitati, anunturi 24 31.05.2010 14:08:00