![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu sti ca ista este un subiect despre limba ebraica?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da, ista e un subiect despre limbă... și stiu că e un subiect despre limbă... deci de ce mă întrebi dacă m-au eliberat? că doar tocmai despre limba ebraică postasem... până acum... dar dumneata despre ce anume credeai că postez? deci uite alfabetul ebraic... dar așa se învață corect, sau așa... și aici un mic exercițiu... de pronunție, iar la final o repetiție generală muzicală... despre noi... cei mari și tari... cei mai mari și cei mai tari... adică noi... ăia de la butoane... ăia! Last edited by vsovivi; 21.01.2010 at 15:02:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
nu, mă simt rău...
și dacă n-ar fi Dumnezeu aș fi iremediabil pierdut... de tot... deci iremediabil... pierdut dar cu El sunt iremediabil fericit... pentru că cineva mi-a dat drumul... dar să ne înțelegem, totuși, ce se-ntâmpla, defapt cine a dat drumul la broaște? adică la broaște! mai bine zis defapt la câini... sau poate la broscoi... dar ce shtii dumneata... ce e bine și ce e rău... ce e bun... Last edited by vsovivi; 21.01.2010 at 20:26:34. |
|
|||
|
|||
![]()
dar să ne întoarcem la broaștele noastre că precis or să înceapă concertul, care mai de care... imitând găinile și pisicile... sau cine mai știe pe cine... dar în mediul lor cântă și ele frumos...
pentru că nu se mai știe cine a dat drumul la broaște... întâi o mică recapitulare , frumoasă, pentru lecție, dar mai înainte vocalele și apoi lecțiea propriuzisă de pronunție... perfectă... Last edited by vsovivi; 26.01.2010 at 18:24:03. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce crede religia ebraica despre reancarnare? | maria-luisa | Iudaismul | 12 | 15.06.2011 10:28:23 |
Limba Ebraica | Marian alias sepis | Generalitati | 5 | 23.03.2011 08:36:55 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Despre Biblia Ebraica si alte carti | Evreulcelales | Iudaismul | 18 | 27.12.2009 14:06:57 |
Este limba araba o limba sfânta? | images | Religia Islamica | 2 | 27.05.2007 03:52:45 |
|