![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nimic, doar sa le explici pe fiecare in parte.
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci nu vrei să demonstrezi nimic, doar să-mi dai de lucru?
|
|
|||
|
|||
![]()
Stai linistit ca nu te pun degeaba sa explici.Daca doctrina adventista ar fi adevarata nu ar trebui sa ai nici o retinere si nici un impediment in a explica, nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu, doctrina adventistă este o doctrină biblică, deci n-am nici o reținere. Am însă impresia că încerci să mă duci înspre chestiuni marginale ca să mă pui în încurcătură și trebuie să recunosc că reușești. Nu-ți pot explica niște texte clar poetice ori în cifru simbolic abordându-le literalist. Așa ceva recunosc, nu pot face. Altfel, sunt de acord cu ele, dar probabil le înțelegem diferit pe alocurea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Voi,adventisti,credeti ca Domnul Iisus avea 2 firi,una omeneasca si una dumnezeiasca ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Iisus Hristos, pe lângă faptul că este Dumnezeu adevărat, prin întrupare, a devenit și om adevărat. Cele două naturi sunt unite astfel în persoana Sa că, nu sunt nici amestecate, nici despărțite între ele. El este Dumnezeu adevărat și om adevărat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma mir si ma bucur sa constat ca credeti la fel ca si noi.
Am intrebat asta,referitor la un post mai vechi despre inviere,pentru ca,intelegand ca are 2 firi,atunci ,cu firea omeneasca a murit,dar cu firea Dumnezeiasca a fost in Iad,pentru a elibera pe cei robiti mortii, de pina atunci. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce vrei sa fii , un om care tine de invataturile Bibliei sau un traducator al Bibliei?Un fiu al Adevarului , sau un fiu al amagirii?Cel mai rau e cand te amagesti si te minti pe tine singur.Ti-am spus sa interpretezi aceste versete fix din motivul acesta.Dupa ce ai fi terminat cu ele ti-as fi spus sa te examinezi pe tine insuti cum te simti.Numai bine, eu nu iti vreau raul, ci binele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre Hristos , hai sa fim seriosi voi aveti alt hristos, nu are rost sa ne mai mintim pe aici si tu sa minti in continuare.Esti un sectar imputit! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|