![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Topcat...einstein nu a fost ignorant.In Dumnezeu sigur a crezut insa intr-o religie anume a crezut pentru ca A VRUT nu pentru ca ratiunea i-a dicatat asta.Ratiunea te asigur ca i-a dicatat contrariul .. ca acea religie se inseala....insa el a avut vointa .. a preferat sa se simta implinit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era ignorant intr-un domeniu, daca crezi altceva, poti sa imi demonstrezi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2 la mana cred asta pentru ca einstein nu era ignorant , totusi......sa nu exageram...probabil a avut o simpatie pentru credinta ca si multi filosofi pentru ca fara ea pentru multi oameni nu ar mai exista principii morale 3 e posibil sa ai dreptate ca einstein sa fi fost ignorant insa faptele inclina mai mult in favoarea argumentelor mele |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt multi ca mine, unii care chiar au mult mai multa idee despre evolutie decat mine sau Topcat, mai scriu si carti... Pacat ca nu le cititi, avand in vedere ca sunt atat de usor accesibile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vad ca acesti Sfinti sunt si in calendarul BO Greaca din SUA,pe 4 iulie: http://www.goarch.org/chapel/saints/108 Foarte frumoase aceste cuvinte ,lasate de fiica tarului Nicolae,Sfanta Olga Romanov,zise de tatal sau,Sfantul Nicolae Romanov: "My father asks that I convey to all those who have remained devoted to him ... that they should not take vengeance on his account, because he has forgiven everyone and prays for them all. Nor should they avenge themselves. Rather, they should bear in mind that this evil which is now present in the world will become yet stronger, but that evil will not conquer evil, but only love shall do so." "Tata meu cere sa transmit tuturor celor care au ramas devotati lui...ca ei nu trebuie sa il razbune,pentru ca el a iertat pe toti si se roaga pentru toti. Si nici ei nu trebuie sa se razbune.Mai degraba sa poarte in minte ca raul care este acum prezent in lume va deveni si mai puternic si ca raul nu va cuceri raul,numai dragostea o va face." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-ar face foarte mare placere sa vorbesc despre fizica cuantica, poate cel mai interesant si ciudat domeniu, dar nu cred ca e locul in acest topic, iar ma cearta cineva ca il stricam.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P:-Dumnezeu a facut Cerul si Pamantul,si l-a creat pe satan;Deci creind intunericul deducem ca este un Dumnezeu rau. A:-Intunericul in sine nu exista,acesta apare atunci cand se retrage lumina,asa cum frigul in sine nu exista apare cand lipseste caldura,deci Dumnezeu este bun! Ce frumos,nu-i asa? |
|
||||
|
||||
![]()
Din cate imi amintesc eu...romanii nu au intrat niciodata in razboaie pentru a lua ceva ce nu-i apartine sau de dragul de a face rau...au intrat in razboaie pentru a lua ce este al lor...din cate stiu eu...iartare daca gresesc...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spiritii ortodocsi | Geony | Secte si culte | 10 | 17.02.2014 17:49:24 |
Ultra-ortodocsi | Tia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 28.12.2009 14:49:44 |
Pot fi mantuiti si ne-ortodocsi? | Iacov | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 95 | 22.01.2007 15:03:29 |
Cinefili ortodocsi | Aalin | Generalitati | 5 | 08.01.2007 19:55:10 |
|