![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Topcat...einstein nu a fost ignorant.In Dumnezeu sigur a crezut insa intr-o religie anume a crezut pentru ca A VRUT nu pentru ca ratiunea i-a dicatat asta.Ratiunea te asigur ca i-a dicatat contrariul .. ca acea religie se inseala....insa el a avut vointa .. a preferat sa se simta implinit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era ignorant intr-un domeniu, daca crezi altceva, poti sa imi demonstrezi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2 la mana cred asta pentru ca einstein nu era ignorant , totusi......sa nu exageram...probabil a avut o simpatie pentru credinta ca si multi filosofi pentru ca fara ea pentru multi oameni nu ar mai exista principii morale 3 e posibil sa ai dreptate ca einstein sa fi fost ignorant insa faptele inclina mai mult in favoarea argumentelor mele |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt multi ca mine, unii care chiar au mult mai multa idee despre evolutie decat mine sau Topcat, mai scriu si carti... Pacat ca nu le cititi, avand in vedere ca sunt atat de usor accesibile. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spiritii ortodocsi | Geony | Secte si culte | 10 | 17.02.2014 17:49:24 |
Ultra-ortodocsi | Tia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 28.12.2009 14:49:44 |
Pot fi mantuiti si ne-ortodocsi? | Iacov | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 95 | 22.01.2007 15:03:29 |
Cinefili ortodocsi | Aalin | Generalitati | 5 | 08.01.2007 19:55:10 |
|