![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2. A crede ca esti in stare sa "selectezi" sau sa "scanezi" este o incredere in sine destul de mare. Aceasta este periculoasa celui inca nedespatimit. Mie imi este teama sa stau prea mult in preajma invatatorilor falsi sau a oamenilor bolnavi sufleteste, desi am citit destul de mult despre dreapta credinta. Mai ales cand acestia pentru nimic in lume nu ti'ar acorda atentie sau ar putea accepta ca sunt in inselare. Daca omul este si el in cautari, atunci cu acela poti vorbi orice, cautand sa'l ajuti. 3. Curiozitatea nu are in ea nimic duhovnicesc. 4. Spectaculosul este lucrarea diavolului. Dumnezeu nu face minuni pe stadioane, nici in arene sau pe blocuri. Domnul lucreaza atat de sensibil si tainic. El nu are nevoie de aplauze, nici de camere de filmat, nici de ziare cu poze si alte asemenea inselari de la cel viclean. Diavolul va cauta sa insele pe cat mai multi, iar metoda lui este spectaculosul si incredibilul (va face "minuni").
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre emisiunea si cartea lui Oreste? | alexdu | Generalitati | 47 | 22.01.2013 10:22:31 |
Oreste Teodorescu | Andrei B. | Generalitati | 33 | 28.07.2011 08:15:26 |
Codul lui Moise... | silverstar | Generalitati | 8 | 30.01.2009 22:25:04 |
Codul lui Da Vinci... | anyyacory | Despre Biserica Ortodoxa in general | 99 | 09.07.2008 08:28:39 |
|