Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2010, 18:37:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduard40 Vezi mesajul
Cand eram plecat se muta soacra la noi si o ajuta.
Neam mai certat dar foarte rar pot sa numar pe degete (nu am fost violent fara sa o ating , doar verbal), dar ne impacam si era totul bine si frumos.
Parintii nu sant de acord cu divortul nici mama ei nici parintii mei si sufera alaturi de noi
De despartire nu a fost vorba niciodata.
Pai nu cred ca a avut o viata atat de grea ca sa-ti reproseze acum.
Daca ar fi alergat intre 2 joburi si 5 copii singura si fara nici un ajutor, ar mai fi fost ceva dar asa..

Din cate mi-ai spus o duceti destul de bine dpdv financiar.

Intreab-o si daca doreste asa mult sa se desparta de tine incat ar putea pleca fara copil si fara tot ce ai realizat tu dpdv financiar in cei 14 ani de casatorie.

Pentru ca din cate se pare, doar tu te gandesti la binele copilului si daca munca ta din ultimii 14 ani a ajuns sa fie pentru ea motiv de divort si vrea sa te lase fara lucrurile in care ai investit acesti ani din viata ta (familie, copil, situatie materiala), poate ar fi mai bine sa isi imagineze cum s-ar descurca ea fara toate astea.

O casatorie nu este un parteneriat in care fiecare isi ia jucariile si pleca cand i se pune pata. Credinta, nadejdea si dragostea trebuie practicate pana la moarte care este si termenul de valabilitate a casatoriei. Nici o secunda mai putin.

Biblia spune clar, singurul motiv de divort valabil in fata lui Dumnezeu este curvia.

Biserica nu binecuvinteaza divortul, nici a doua casatorie ci doar o ingaduie pentru a nu se face loc unui rau si mai mare (desfranarea).

Eduard, sa ne spui si noua daca ai ridicat problema cum ti-am zis (in postarea asta si cele dinainte) in fata sotiei si ce ti-a raspuns.

Last edited by AlinB; 12.01.2010 at 18:44:52.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O lume pe cale de disparitie costel Generalitati 45 26.02.2013 03:30:13
Papa este pe cale de a pescui un pește mare Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 17 13.02.2012 21:26:45
cale de mijloc Jamaica Generalitati 28 29.08.2010 00:47:51
Familia si migratia - un pas spre destramare? Tamara Generalitati 4 27.07.2009 13:08:42
Dificultati pe cale iosif Generalitati 39 01.04.2007 19:44:39