![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca stramosii doamnei, care au si ei probabil gena altruismului, ar fi murit din cauza acelui altruism, nu ar mai fi scris acum textul in cauza. Altruismul se raspindeste numai pentru ca e benefic pentru raspindirea lui. Cam la asta se refera gena egoista a altruismului ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai ce treaba are bacteria si celula cu doamna de mai sus? Mai era un cineva care sustinea ca cel mai important pe lume nu e nici omu, nici sufletu ci stii cine ? Gena tata... Ca aie e nemuritoare, se tot tine scai prin generatii ca umbra de om. Sa nu-mi zici ca te-am ghicit: si tu esti genist d-asta? Am mai auzit si eu sa zici ca exista cancer genetic, ba chiar cariile sa zici ca apar genetice, da' ca bate unu la usa sarac si tu-i dai haina de pe tine sa zici ca a fost scris intr-o geana undeva... Care culmea, vine si ereditar, de la bunelu' care a dat si el. Si la vazut gena pe bunelu' ca a dat si a vazut ca e bine. Apoi a mai luat inca una ca ea si a intrat in doamna... Stii de filmele alea despre copii cu racheta alba filmate in sufragerie? Mai ti minte ca functiona cu cromozomi uscati? Cam asa si cu ateismul tau, e pe baza de cromozomi uscati. Last edited by bmadalin; 12.01.2010 at 19:52:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-ar fi dat nimic. Farmacie au facut cu toate cele. Si odata, dupa un evenimnet, sau unerori nu, incep sa se mai schimbe. Si devin altruisti de nerecunoscut. Atunci ce sa intelegem? Ca le fileaza o gena? Deci nu prea sta teoria in picioare. Mai cauta alta... Genele ti-or da temperamentul in cel mai rau caz, forma fetei, grupa sanguina si culoare ochilor, da' nu-ti zic tie cat sa bagi mana-n buzunar si cat de altruist sa fi. Last edited by bmadalin; 12.01.2010 at 20:30:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa afli ca un lucru e rau sau bun o poti face pe doua cai: genetic si prin invatare. Consider ca altruismul a aparut pe cale genetica (dovada sta altruismul celorlalte fiinte) si s-a raspindit pe cale genetica sau prin limbaj si ratiune. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|