![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Inca odata, ca sa nu fiu inteles gresit. Condamn si eu, alaturi de toti Parintii, introducere noului calendar precum si ecumenismul si serghianismul.
Totusi, nu pot in nici un caz sa fiu de acord cu tine cand sustii ca Bisericile in cauza nu mai au Har, exista mult prea multe dovezi ca ar avea. Nu intentionez sa ma apuc de capul meu sa imi fac Biserica separata. Si nici nu intentionez deocamdata sa ma mut la BOSV (sau la altii pe stil vechi), pentru ca sunt mai multe probleme si cu ei: - Nu sunt in comuniune unii cu altii. - Unii au o retorica foarte agresiva, care nu seamana deloc a duh ortodox. - Cam toti duhovnicii sporiti si vazatori cu duhul din ultimii 85 de ani au fost fie la noi fie la cei in comuniune cu noi. Asta spune multe. Stiu ca unii vor aminti pe Sf. Ioan Maximovici si pe alti Parinti sporiti din ROCOR, insa dupa cat reusesc eu sa vad, respectivii aveau o atitudine foarte diferite fata de cei pe stgil nou decat au cei pe vechi din ziua de azi. Bogdan. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Botezul | Hartford | Biserica Ortodoxa Romana | 34 | 30.12.2009 13:30:00 |
botezul | dulcineea | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 70 | 09.09.2008 10:17:27 |
Botezul | ionut | Botezul | 33 | 03.12.2006 12:48:10 |
botezul | mircea/ovidiu | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 0 | 28.08.2005 01:10:00 |
|