![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Sfantul Tihon a anatemizat CU ADEVARAT pe Serghei, pe comunisti si toti vandutii anti-hristului si vazand ca actuala Patriarhie Moscovita nu este nimic altceva decat mostenitoarea pseudo-bisercii care a luat fiinta in 27 se afla sub anatema! Bineinteles ca tu acum nu faci distinctie intre actuala Patriarhie Moscovita, mai bine zis pseudo-patriarhie si Patriarhia condusa de Sfantul Mucenic in anii '20 pana la moartea sa! Uite ce zice Sfantul Patriarh: Fiii mei! Vă Blagoslovesc pre voi în Numele Domnului nostru Iisus Hristos! Blagoslovenia lui Dumnezeu și a mea să fie cu voi în veci. Amin. Iară pre Serghie și pre toți episcopii și preoții cei ce au vândut pre Hristos și credința Pravoslavnică, pre lupii cei în piei de oaie, îi Blestem! Îi Blestem pre pierzătorii Sufletelor creștinești, cari nu au vrut să meargă împreună cu mine la mucenicie, ci s-au lepădat de Dumnezeu și de credința Pravoslavnică și-au iscălit să colaboreze cu puterea sovietică, ca să piardă Suflete creștinești și Pravoslavia. Iată pentru cari lucru au primit ei “slobozenia”. Iară eu pre toți aceștia îi predau Anathemei! Citat:
Citat:
Ca sa'ti dau un exemplu practic, Parintele Arsenie Papacioc poate sa zica ce vrea el despre stilisti! La fel si Arsenie Boca care a acuzat pe drept-credinciosi! Atata timp cat nu sunt in Adevar, parerile lor sunt nule! Acum imi vei zice de minunile la mormantul Parintelui Arsenie Boca, de sfintenia sa, s.a.m.d. Imi vei zice si de Parintele Arsenie Papacioc si de viata sa plina de ravna! Dar asta nu schimba cu nimic situatia! Oameni cu viata induhovnicita avem si la romano-catolici si la monofiziti, de exemplu. Vizioneaza din nou acel link despre sfintii monofiziti! Ce inseamna asta? Ca detin Adevarul daca au avut persoane sfinte? In nici un caz! Citat:
Citat:
Te crezi tu mai intelept decat Sfintii care au dat anatema impotriva ecumenismul, de pilda Sfantul Mitropolit Filaret? Nu'ti este rusine? Mdea... cred ca aceste randuri le-am mai scris de vreo 3-4 ori pe forum. La fel ca Fani vorbesti de dialogul dintre Sfinti si eterodocsi! Sa nu uitam ca si Arie a partecipat la Primul Sobor Ecumenic! Acuma incercand sa manipulezi lumea, si defapt te manipulezi singur incerci sa pui acest dialog pe acelasi plan cu actualul dialog ecumenic! Doar o persoana care nu cunoaste ecumenismul ar putea accepta acest lucru si am sa'ti arat de ce! Sfintii Parinti, cand au vorbit cu ereticii si paganii nu faceau DIPLOMATIE, nu faceau ca la piata, "mai lasam din dogmele noastre, mai lasati si voi din ale voastre" si ne unim! Ei marturiseau SFANTA ORTODOXIE in fata ereticilor si a paganilor! Cine nu o accepta si se impotrivea era anatemizat (nu intotdeauna bineinteles)! Ori actualii ecumenisti asta nu fac! Se duc bine mersi la aceste conferinte talharesti unde Ortodoxia este pusa in acelasi plan cu toate paganismele si sectele eretice, se pupa cu ieresiarhii, pupa mana ieresiarhilor romano-catolici! Sfantul Nicolae a pupat mana lui Arie cand acesta hulea pe Hristos? Dute si vezi ce a facut acest Sfant, plin de ravna dumnezeiasca! Last edited by Antoni0; 20.01.2010 at 19:10:50. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Botezul | Hartford | Biserica Ortodoxa Romana | 34 | 30.12.2009 13:30:00 |
botezul | dulcineea | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 70 | 09.09.2008 10:17:27 |
Botezul | ionut | Botezul | 33 | 03.12.2006 12:48:10 |
botezul | mircea/ovidiu | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 0 | 28.08.2005 01:10:00 |
|