![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pai am si raspuns in sensul ca nu exista riscul in cazul tau sau al barbatilor barbati...ci doar in cazul celor care deja au anumite caracteristici
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cum asa? dar calugarii au parul lung il tin in coada prins la spate, mie chiar imi place cum le sta, cu conditia sa fie spalat des.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intr-o dimineata eram in autobuz mergand spre universitate si intra un tip, in jur de 30 de ani, student si el cel mai probabil, imbracat intr-un kilt, fusta scotiana, dar nu in nu stiu ce culari, ci kaki. Si totusi ii statea extraordinar de bine, mie mi-a furat ochii. Nu arata deloc efeminat, dar nici dizgratios, ci, surprinzator, barbatesc, si parea ca se simte foarte confortabil. :D Se intampla in SUA. Ca sa vezi ca nu pantalonii il fac pe barbat, barbat, nici fusta pe femeie, femeie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Exista oameni care chiar imbracati asa cum "trebuie", tot arata ciudat...si nu iti poti da cu parerea prea bine asupra lor, asta e ideea! De exemplu, cum ti s-ar fi parut barbatii romani imbracati cu bundita, itari ( care sunt mulati) si cu camasa stil fustita pe strada...ar fi tocmai de moda veche, daaaaar?????? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ESTE OBLIGATORIU CA FEMEILE SA AIBA CAPUL ACOPERIT IN BISERICA? Intreb pentru ca am frecventat mai multi ani o biserica, la catehizare si nici macar o data parintele nu a atras atentia asupra acestui fapt, de unde deduc logic ca nu e decat un obicei, nu obligatoriu. Ce parere aveti? Cum argumentati?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 209 | 01.06.2025 21:06:29 |
Tinuta barbatului in biserica | Hartford | Tinuta in Biserica | 56 | 26.05.2025 11:33:59 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Biserica si discriminarea femeii | Golbi_ | Despre Biserica Ortodoxa in general | 460 | 08.12.2011 18:19:07 |
Spovedania trebuie tinuta | costel | Pocainta | 10 | 29.01.2010 15:08:28 |
|