![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fiindca am scos topicul asta de la naftalina, s-au scris tot felul de lucruri despre spovedanie, unele mai bune, altele mai putin. Ce nu imi place este ca cineva este pus la zid. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce prostie ar fi, nu ? Da, dar cind o vezi la altul pt. ca atunci cind este la tine este...scumpa tare ! |
|
||||
|
||||
![]()
Pai tinind cont , neaparat, ca nu-ti place ... sa-l punem la ,,usa cortului " sau sa-l pupam pe frunte si sa-l elogiem ca pe maestrii, nu de alta , dar sa nu se supere si sa fim asa, politicosi si binevoitori intre noi !
|
|
||||
|
||||
![]()
uite aici un indreptar de spovedanie, si mai gasesti si alte lucruri utile
![]() http://www.parohiamacin4.org/index.htm
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si ma acuzi pe mine ca vorbesc intr-o dunga, ca sunt ironica, ca nu am respect, ca...ca...ca... . Nu trebuie sa tii cont de nimic din ce nu imi place mie. Si nu trebuie sa pui pe nimeni "la usa cortului" si sa elogiezi. Politicosi si binevoitori unii dintre noi oricum nu sunt. |
|
||||
|
||||
![]()
ce ati patit? a intrat beelzebul in voi?
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate Anaana. Nu stiu cum se ajunge la discutiile astea in contradictoriu la nivel personal.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce rugaciune spunem pt servici nou? | Mirela0110 | Generalitati | 7 | 21.11.2011 15:35:25 |
cat de puternic este satana pana la urma? | victortiti89 | Generalitati | 20 | 16.06.2011 19:33:03 |
ce s-a intamplat pana la urma? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 20.05.2011 08:49:05 |
De ce ne temem sa-I spunem numele ? | Mihnea Dragomir | Intrebari utilizatori | 17 | 27.02.2011 12:56:05 |
Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 08:52:08 |
|