Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.01.2010, 12:20:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
Pai cel cu coada ce crezi ca asteapta? si mie mi se intampla, si in mijlocul furtunii, ma buseste rasul si-mi dau seama ca am luat-o pe aratura, si-mi cer scuze si-mi revin (sa nu mai spui la nimeni...hahaha)
Au început deja arăturile ? ? ? Hm . . .
Vechi 22.01.2010, 12:32:38
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Au început deja arăturile ? ? ? Hm . . .
daca vezi cate araturi sunt.....
Vechi 22.01.2010, 12:35:55
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
daca vezi cate araturi sunt.....
La treierat se vede "recolta" . . . ! Nu ?
Vechi 22.01.2010, 12:37:18
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
La treierat se vede "recolta" . . . ! Nu ?
eu sper sa nu, ca aratura de care vorbesc nu-i cea buna
Vechi 22.01.2010, 12:40:10
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
eu sper sa nu, ca aratura de care vorbesc nu-i cea buna
Să luptăm împreună să scăpăm de ele ! Doamne ajută ! +
Vechi 22.01.2010, 12:41:02
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Să luptăm împreună să scăpăm de ele ! Doamne ajută ! +
Doamne ajuta!
Vechi 22.01.2010, 16:45:50
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Implicit

Sunteti de groaza.
Voi nu reusiti sa pricepeti ca nu toti crestinii sunt la fel. Nu pot sa fie la fel.
Toti suntem crestin, sa nu mai spuneti vreodata ca nu exista decat crestin si ne-crestin pentru ca nu este adevarat.
In orice religie exista diverse nivele si grupari: iudei ultra-orodoxi, iudei m oderati, musulmanii la fel sunt de mai multe feluri.
Si crestinii sunt de mai multe feluri, dupa putinta lor.
Dumnezeu nu ne-a facut pe toti la fel, cu aceleasi puteri si capacitati.
De ce cereti voi sa fim toti la fel?

Am sa va pun o intrebare ca tot ma zapaciti cu pilde si exemple care mai de care mai nepotrivite.
Voi sunteti crestini. Bun.
Daca vine un preot sau o scriptura intr-o zi si zice ca nu e voie sa fiti casatoriti ( si cu copii) si vi se spune: "Alegeti: credinta, sau familie. Asa scrie la regulile noastre."
Voi ce alegeti? Renuntati la familie?
Si daca nu, va mai considerati crestini?
Raspundeti-mi cinstit si fara ocolis.
Si nu, nu este exagerat, exact in pozitia asta ne puneti pe noi (Fani, eu, Noesisaa, etc.) aici.

Aveti niste limite maxime omenesti? Le aveti toti, sunt convinsa. Le puteti depasi? Nu. Nici in numele credintei.
Ei pe noi ne obligati sa le depasim si noi nu putem.

Multi au renuntat si au plecat din acest forum. S-a ajuns deja la situatii absurde: fortati celorlalti opiniile voastre pana la sange, atacati, calcati in picioare suflete de oameni.
Si va numiti crestini?
Uite eu afirm ca : Anca-Miha, Cristiboss, Zaharia2009 si alti cativa ca voi, nu sunt crestini, faceti pacatul judecarii aproapelui, mandrie, etc.
Nu va consider crestini, asa cum nici voi pe mine, pentru ca toti facem pacate. Daca voi spuneti ca eu asa cum sunt nu sunt crestina, atunci nici voi nu sunteti, ca nu sunteti mai buni ca mine. Nu faca decat sa va raspund la judecata voastra. Voi ati inceput.
Eu am venit pe acest forum cu alte intentii.
Va duceti la preot sa va spovediti de ceea ce faceti in forum? Sa spuneti ce faceti cu oamenii aici? Spuneti-i si pe urma spuneti-ne si noua ce v-au raspuns si ce v-au invatat sa faceti cu noi.

Trebuie sa invatati sa intelegeti odata ca sunt oameni care sunt crestini la fel ca voi, si nu mai prejos, care insa nu pot sa faca ceea voi puteti, care au niste limite de ne-trecut. Sau poate ca mai tarziu, cine stie...

Ca sa revin la subiect: prefer sa intrebe preotul, pentru ca eu tot nu stiu ce este pacat in faptele mele si cat de grav. El poate singur sa judece si sa evalueze.
Sa-si ia si el un indreptar, sau o lista in mana si sa intrebe ceea ce lui i se pare important pentru a fi iertat la spovedanie.
Ca daca eu ii spun de ex. ca Anca-Miha deunazi ca folosirea sapunului este pacat, atunci o sa-mi spuna ca-mi bat joc de el si de timpul lui.

Si mai luati exemplu de la preotii de pe acest forum: GeorgeS si Geo. Dar mai ales George.

Last edited by sophia; 22.01.2010 at 16:49:43.
Vechi 22.01.2010, 17:00:10
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Ca daca eu ii spun de ex. ca Anca-Miha deunazi ca folosirea sapunului este pacat, atunci o sa-mi spuna ca-mi bat joc de el si de timpul lui.
Doamne...cum sa creada asa ceva cineva, folosirea sapunului pacat????
Vechi 22.01.2010, 17:00:19
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Sunteti de groaza.
Voi nu reusiti sa pricepeti ca nu toti crestinii sunt la fel. Nu pot sa fie la fel.
Toti suntem crestin, sa nu mai spuneti vreodata ca nu exista decat crestin si ne-crestin pentru ca nu este adevarat.
In orice religie exista diverse nivele si grupari: iudei ultra-orodoxi, iudei m oderati, musulmanii la fel sunt de mai multe feluri.
Si crestinii sunt de mai multe feluri, dupa putinta lor.
Dumnezeu nu ne-a facut pe toti la fel, cu aceleasi puteri si capacitati.
De ce cereti voi sa fim toti la fel?

Am sa va pun o intrebare ca tot ma zapaciti cu pilde si exemple care mai de care mai nepotrivite.
Voi sunteti crestini. Bun.
Daca vine un preot sau o scriptura intr-o zi si zice ca nu e voie sa fiti casatoriti ( si cu copii) si vi se spune: "Alegeti: credinta, sau familie. Asa scrie la regulile noastre."
Voi ce alegeti? Renuntati la familie?
Si daca nu, va mai considerati crestini?
Raspundeti-mi cinstit si fara ocolis.
Si nu, nu este exagerat, exact in pozitia asta ne puneti pe noi (Fani, eu, Noesisaa, etc.) aici.

Aveti niste limite maxime omenesti? Le aveti toti, sunt convinsa. Le puteti depasi? Nu. Nici in numele credintei.
Ei pe noi ne obligati sa le depasim si noi nu putem.

Multi au renuntat si au plecat din acest forum. S-a ajuns deja la situatii absurde: fortati celorlalti opiniile voastre pana la sange, atacati, calcati in picioare suflete de oameni.
Si va numiti crestini?
Uite eu afirm ca : Anca-Miha, Cristiboss, Zaharia2009 si alti cativa ca voi, nu sunt crestini, faceti pacatul judecarii aproapelui, mandrie, etc.
Nu va consider crestini, asa cum nici voi pe mine, pentru ca toti facem pacate. Daca voi spuneti ca eu asa cum sunt nu sunt crestina, atunci nici voi nu sunteti, ca nu sunteti mai buni ca mine. Nu faca decat sa va raspund la judecata voastra. Voi ati inceput.
Eu am venit pe acest forum cu alte intentii.
Va duceti la preot sa va spovediti de ceea ce faceti in forum? Sa spuneti ce faceti cu oamenii aici? Spuneti-i si pe urma spuneti-ne si noua ce v-au raspuns si ce v-au invatat sa faceti cu noi.

Trebuie sa invatati sa intelegeti odata ca sunt oameni care sunt crestini la fel ca voi, si nu mai prejos, care insa nu pot sa faca ceea voi puteti, care au niste limite de ne-trecut. Sau poate ca mai tarziu, cine stie...

Ca sa revin la subiect: prefer sa intrebe preotul, pentru ca eu tot nu stiu ce este pacat in faptele mele si cat de grav. El poate singur sa judece si sa evalueze.
Sa-si ia si el un indreptar, sau o lista in mana si sa intrebe ceea ce lui i se pare important pentru a fi iertat la spovedanie.

Si mai luati exemplu de la preotii de pe acest forum: GeorgeS si Geo. Dar mai ales George.
Cititi si retineti cu atentie ceea ce spun parintii sau citatii doar pe cei care sigur simpatizeaza cu parerile avute . Parintele GeoNektarios a spus in repetate rinduri ca important este sa facem poruncile bisericii si nu parerile noastre si sa cautam sa le facem cit mai bine si nu aleator . Verificati singura . Daca nu reusiti va indic eu clar unde sa cititi. Scuzati-va elegant si anulati-va parerea aceasta ... nu sta in picioare !
Vechi 22.01.2010, 17:15:38
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

GeoNek. nu e preot.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce rugaciune spunem pt servici nou? Mirela0110 Generalitati 7 21.11.2011 15:35:25
cat de puternic este satana pana la urma? victortiti89 Generalitati 20 16.06.2011 19:33:03
ce s-a intamplat pana la urma? victortiti89 Din Noul Testament 1 20.05.2011 08:49:05
De ce ne temem sa-I spunem numele ? Mihnea Dragomir Intrebari utilizatori 17 27.02.2011 12:56:05
Ce este pana urma adevarata credinta? annajanette Generalitati 21 17.06.2010 08:52:08