Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2010, 21:22:12
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
deci e mai bine sa nu-ti pui sotia in garda, sau sa fie mai precauta. pana la urma o sa vada ea cum e. mie imi este greu sa fac asta, poate ca este o tampenie, poate este un pacat, dar as prefera ca cineva drag mie sa fie scutit de necazuri sau sa aud ca spune: de ce nu mi-ai spus?
ti-ai sminti sotia daca i-ai spune decat ca este rea(perosoana negativa) si atat. plus ca nu cred ca ai emite pareri de dragul parerilor, ci sigur i-ai spune exact ce simti de persoana respectiva.

Cred ca as sminti-o,i asta sigur..Doar nu e vorba ca e atat de rea incat sa ii faca un rau sotiei mele....
O persoana poate avea actiuni bune sau rele,nu pot sti eu cum si cand are sa si le manifeste..

datoria mea trebuie sa fie sa aduc pace,sa nu inmultesc raul prin raspandirea unei pareri negative...

daca judecam faptul ca toti suntem un singur trup,o singura fiinta in mai multe personalitati,am vedea ca daca o persoana e bolnava,fiind rea,e ca si cum am avea un trup si un madular al nostru ar suferi.Ce facem ,il tratam sau il vorbim de rau.?

Pentru cei sporiti,orice cadere a fratelui nostru produce in ei o durere ,o suferinta....

Pe cand noi ii judecam ca si cum ei nu ar fi oameni,nu fac parte din Biserica,nu si pentru ei s-a rastignit Iisus....
Reply With Quote
Vechi 24.01.2010, 22:30:16
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Cred ca as sminti-o,i asta sigur..Doar nu e vorba ca e atat de rea incat sa ii faca un rau sotiei mele....
O persoana poate avea actiuni bune sau rele,nu pot sti eu cum si cand are sa si le manifeste..

datoria mea trebuie sa fie sa aduc pace,sa nu inmultesc raul prin raspandirea unei pareri negative...

daca judecam faptul ca toti suntem un singur trup,o singura fiinta in mai multe personalitati,am vedea ca daca o persoana e bolnava,fiind rea,e ca si cum am avea un trup si un madular al nostru ar suferi.Ce facem ,il tratam sau il vorbim de rau.?

Pentru cei sporiti,orice cadere a fratelui nostru produce in ei o durere ,o suferinta....

Pe cand noi ii judecam ca si cum ei nu ar fi oameni,nu fac parte din Biserica,nu si pentru ei s-a rastignit Iisus....
asta ma interesa daca-i spui. nu sa-i faci si fisa psihologica asta inseamna parere la mine, dar nu sa intru in detalii pe niste presupuneri.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
judecata lore86 Generalitati 20 08.05.2013 17:49:23
BARFA SI JUDECATA iosif Pocainta 74 03.04.2013 14:50:25
Despre Judecata patinina34 Din Noul Testament 16 09.03.2013 00:38:56
BARFA- rana a sufletului! snowdrop Generalitati 58 21.03.2012 21:17:54
Judecata patinina34 Din Noul Testament 6 04.01.2009 08:01:09