![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"A haunting" discovery, realitate sau fictiune?
|
|
||||
|
||||
![]()
Tind sa cred ca e mai mult fictiune, ei au cult pentru casele astea bantuite, copiii de mici stiu ca pe undeva, prin padure...intotdeauna exista o casa bantuita!
Dar asta e parerea mea acum, intr-un episod pe care l-am vazut...cazul parea de-a dreptul posedare... s-a facut reclama la wicca, mediumuri, si pare-mi-se o tipa crestina ar fi avut efect asupra baiatului respectiv ( insa chiar nu am mai continuat sa mai vizionez, ca devenise prea lugubru! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Acele emisiuni mai sunt si fake-uri,dar asta nu inseamna ca aceasta sfera a paranormalului nu exista.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am urmarit mult timp emisiunea "Fenomene stranii",dar nu m-am gandit vreodata daca ar fi adevarate sau nu...ideea e ca povestile in sine mi se par interesante,doar ca unele chiar par a fi naratiuni ale unor oameni cu o imaginatie bogata.
|
|||
|
|||
![]()
A devenit chiar o moda preocuparea de fenomenele paranormale, fantome, mituri etc. Omul, curios din fire, incearca sa inteleaga el totul. Ce nu corespunde cu legile cunoscute lui, e clasificat repede, in sfera paranormalului. N-ar fi asta problema daca n-ar evalua lucrurile pe dos. El se raporteaza la starea actuala a lumii, cea supusa de pacat, ca la cea normala. Dar, pentru crestin, singurele lucruri "paranormale", vor ramane mereu pacatul si lucrarea diavolului.
|
|
||||
|
||||
![]()
= paranoia
Fiindca ei nu incetau sa-L intrebe, El S-a ridicat in sus si le-a zis: `Cine dintre voi este fara pacat, sa arunce cel dintai cu piatra in ea`. (Ioan 8,7) __________________________________________________ |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|