![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa te astepte cat iti faci tu un rost in alte parti ca poate, poate? Ei se asteapta la un nepotel, sa iasa cu el in parc, sa se bucure vazand cum creste, sa-i citeasca povesti, sa te streseze pe tine invatandu-l lucruri cu care nu esti de acord... Si ce le oferi? 0 nepotei sau unul care nici nu vb romana si nici nu-i cunoaste? Cred ca e tragic si deceptionant pt ei cand vad ca ultimul rost pe care si-l mai construiau in putinul timp ramas se naruie... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ok. Imi cer scuze. Daca tu asa vezi situatia, iti doresc multa fericire alaturi de socrii tai: sa vedem cat tine... Doamne ajuta
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt bun de manager, iti dai seama ce veselie ar fi acolo? Shhht, se gandeste sefu, inca o luna de vacanta... PS: nu cred in zodii, era doar o gluma... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu am dat totul pentru socrii mei... Si ce crezi c-am primit inapoi? Numai "pumni"
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cunosc multe exemple.
|
|||
|
|||
|
asta e din ciclul :'' sa te duci la buda e pacat?'' sau ''sa mesteci pe partea dreapta e pacat?''
prostia e un mare pacat |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu stiu ce exemple cunosti tu asa de optimiste... dar din ce am vazut eu, cu copiii care nu mai vorbesc deloc romaneste, bunicii nu mai comunica decit prin combinatii de semne cu miini degete si cap complementate de vocalizari de genul Uuuuuu! Uaaahahaa, Ohoooooo! hei, eiiiii, in genul maimutelor :). ...cu alte cuvinte le o sedere de citeva luni aproape ca nu se comunica deloc...asta-i realitatea. Din acest motiv bunicii nici nu mai stau prea mult in vizita fiind mult prea deceptionati si plictisiti |
|
|
||||
|
||||
|
Este trist ca s-a ajuns la situatia ca unii dintre noi sa emigram din diferite motive.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
Păcat este ceea ce Biserica definește ca atare.
Nu am auzit ca Biserică să fi definit emigrarea ca păcat. Prin urmare, emigrarea nu este păcat.
|
|||
|
|||
|
Citat:
In general daca parintii sau unul din ei sunt romani si vor sa ii invete pe copii romana, ei ajung sa invete; daca nu sa vorbeasca, mlacarsa inteleaga.
| emigrare |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 21:01:52 |
| Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 22:50:31 |
| Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 01:47:01 |
|
|