Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2010, 23:25:11
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Te rog nu mai folosi termeni fizici pentru un personaj imaginar. Nimeni nu vede sau aude pe dumnzeu, iar cine are norocul e defapt nebun. Dumenzeu e proiectia propriilor opinii punct, pentru fiecare cultura, religie si persoana, Dzeul e diferit si se conformeaza exact variabilelor respective. E deadreputl penibil, doarp entu ca tu vrei iubire si esti o persoana buna nu inseamna ca dumnezeul religiei tale e la fel, conform bibliei e exact opusul.

Nu ma fa sa caut citate, biblia spune in nenumarate pasaje ca femeia e inferiora barbatului.
Oare? nu toti avem nevoie de acelasi lucru? ce tot spui? nu intelegi? dincolo de toate astea, intoarce-te la ceea ce esti cu adevarat si vei intelege.
...si te rog, nu-mi spune ca Dumnezeu e rau, eu nu vreau sa-l privesc prin ochii lumii pe Dumnezeu, ci prin ochii mei., iar ochii mei il vad mai frumos ca orice.

Last edited by maria-luisa; 06.02.2010 at 23:29:10.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2010, 23:38:02
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Oare? nu toti avem nevoie de acelasi lucru? ce tot spui? nu intelegi? dincolo de toate astea, intoarce-te la ceea ce esti cu adevarat si vei intelege.
...si te rog, nu-mi spune ca Dumnezeu e rau, eu nu vreau sa-l privesc prin ochii lumii pe Dumnezeu, ci prin ochii mei., iar ochii mei il vad mai frumos ca orice.
Cati ani ai poti sa-mi spui? si scuzama dar asa pot sal vad si pe hitler ca un om de treaba neinteles daca as vrea. Iar in cazul asta ce treaba as mai avea cu realitatea? Iar realitatea cu dumnezeu e ca e un personaj din biblie complet psihopat si malefic.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2010, 00:02:55
Senior Member

Implicit

Citat:
Cati ani ai poti sa-mi spui? si scuzama dar asa pot sal vad si pe hitler ca un om de treaba neinteles daca as vrea. Iar in cazul asta ce treaba as mai avea cu realitatea? Iar realitatea cu dumnezeu e ca e un personaj din biblie complet psihopat si malefic.
nu prea conteaza cati ani am. Poate ca am multi, poate putini... In inima mea sunt un copil, care stie sa-L vada pe Dumnezeu, fara sa-L deformeze. Mi-as dori sa poti sa-l vezi si tu, sa vezi ca e PERFECT... si ca nu-i nevoie de prea multe scoli ca sa fie inteles.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2010, 00:06:24
Senior Member

Implicit

Citat:
Hitler este o imagine a raului in aceasta lume. nu are cum sa fie altfel. El a dorit sa
FIE ASA.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2010, 00:10:59
Senior Member

Implicit

"Iar realitatea cu dumnezeu e ca e un personaj din biblie complet psihopat si malefic."
nu-l confunda pe Dumnezeu cu ceea ce nu este? Ce ai vrea, sa-l pupe pe Hitler pt ca a comis aceste crime? NU VA FACE ASA, SA FII SIGUR!
Reply With Quote
Vechi 07.02.2010, 00:19:09
Senior Member

Implicit

"Nu ma fa sa caut citate, biblia spune in nenumarate pasaje ca femeia e inferiora barbatului. "

E suficeint sa stiu: femeia nu este inferioara barbatului, in Dumnezeu suntem egali si completi.:)
Reply With Quote
Vechi 07.02.2010, 01:27:51
ccristi3000 ccristi3000 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit salut

Dumnezeu nu doarme sa stiti. Si cred ca iadul o sa ii primeasca cu lauri pe repsectivi agresori. Doamne fereste sa cazi pe mainile diavolului si sa nu te ajute Dumnezeu ca atunci vezi rau absolut ce inseamna.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2010, 06:42:41
Bilibox_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Cum spuneam, te manifesti ca un debredeu. Pe Dumnezeu l-ai numit impotent, în mesajul de fata folosesti un limbaj obraznic si golanesc. Cere-ti scuze ori voi cere suspendarea ta.
Zeul crestin chiar a fost impotent in situatia aia. Asta arata dovezile. Cum sa lase sa se petreaca chiar sub acele acoperisuri ceea ce s-a petrecut...

Sau probabil sa inteleg ca tu crezi ca a fost potent in situatia aceea. De fapt daca te-ai suparat asa tare ca am zis ca a fost impotent, cu siguranta crezi ca Dumnezeu a fost potent in situatia acelor cazuri de abuzuri sexuale.

Last edited by Bilibox_; 07.02.2010 at 06:48:08.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2010, 09:21:00
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bilibox_ Vezi mesajul
Zeul crestin chiar a fost impotent in situatia aia. Asta arata dovezile. Cum sa lase sa se petreaca chiar sub acele acoperisuri ceea ce s-a petrecut...

Sau probabil sa inteleg ca tu crezi ca a fost potent in situatia aceea. De fapt daca te-ai suparat asa tare ca am zis ca a fost impotent, cu siguranta crezi ca Dumnezeu a fost potent in situatia acelor cazuri de abuzuri sexuale.
Ganditi asa pentru ca voi va rezumati doar la lumea strict materiala,la realitatea imediata,in timp ce Dumnezeu cuprinde un univers mult mai vast,cel spiritual,din care facem parte si noi.
Viata de aici este doar o trecere,aici esti ca la scoala daca vrei,scoala Pamant unde acumulam experiente mai placute si mai putin placute pentru a putea evolua spiritual,pentru ca apoi sa parasim acest trup muritor si sa plecam mai departe acolo unde hotaraste Tatal Ceresc.
Vechi 07.02.2010, 10:24:10
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

La Dumnezeu totul este posibil, va rascumpara toate acele suferinte si "va sterge lacrima de pe fata tuturor"

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
In cautarea unor persoane disparute... daniel Preotul 7 20.12.2013 12:07:40
Căutăm persoane cor bisericesc Joulie Craciunul - Nasterea Domnului 0 01.12.2011 16:05:26
Rugaciune gasire persoane disparute !? daniel Rugaciuni 1 29.08.2011 07:42:05
Rugaciune pentru alte persoane catalin2 Rugaciuni 1 08.05.2011 21:16:39