![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...si te rog, nu-mi spune ca Dumnezeu e rau, eu nu vreau sa-l privesc prin ochii lumii pe Dumnezeu, ci prin ochii mei., iar ochii mei il vad mai frumos ca orice. Last edited by maria-luisa; 06.02.2010 at 23:29:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu prea conteaza cati ani am. Poate ca am multi, poate putini... In inima mea sunt un copil, care stie sa-L vada pe Dumnezeu, fara sa-L deformeze. Mi-as dori sa poti sa-l vezi si tu, sa vezi ca e PERFECT... si ca nu-i nevoie de prea multe scoli ca sa fie inteles.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
FIE ASA. |
|
|||
|
|||
![]()
"Iar realitatea cu dumnezeu e ca e un personaj din biblie complet psihopat si malefic."
nu-l confunda pe Dumnezeu cu ceea ce nu este? Ce ai vrea, sa-l pupe pe Hitler pt ca a comis aceste crime? NU VA FACE ASA, SA FII SIGUR! |
|
|||
|
|||
![]()
"Nu ma fa sa caut citate, biblia spune in nenumarate pasaje ca femeia e inferiora barbatului. "
E suficeint sa stiu: femeia nu este inferioara barbatului, in Dumnezeu suntem egali si completi.:) |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu nu doarme sa stiti. Si cred ca iadul o sa ii primeasca cu lauri pe repsectivi agresori. Doamne fereste sa cazi pe mainile diavolului si sa nu te ajute Dumnezeu ca atunci vezi rau absolut ce inseamna.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau probabil sa inteleg ca tu crezi ca a fost potent in situatia aceea. De fapt daca te-ai suparat asa tare ca am zis ca a fost impotent, cu siguranta crezi ca Dumnezeu a fost potent in situatia acelor cazuri de abuzuri sexuale. Last edited by Bilibox_; 07.02.2010 at 06:48:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Viata de aici este doar o trecere,aici esti ca la scoala daca vrei,scoala Pamant unde acumulam experiente mai placute si mai putin placute pentru a putea evolua spiritual,pentru ca apoi sa parasim acest trup muritor si sa plecam mai departe acolo unde hotaraste Tatal Ceresc.
|
|||
|
|||
![]()
La Dumnezeu totul este posibil, va rascumpara toate acele suferinte si "va sterge lacrima de pe fata tuturor"
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
In cautarea unor persoane disparute... | daniel | Preotul | 7 | 20.12.2013 12:07:40 |
Căutăm persoane cor bisericesc | Joulie | Craciunul - Nasterea Domnului | 0 | 01.12.2011 16:05:26 |
Rugaciune gasire persoane disparute !? | daniel | Rugaciuni | 1 | 29.08.2011 07:42:05 |
Rugaciune pentru alte persoane | catalin2 | Rugaciuni | 1 | 08.05.2011 21:16:39 |
|