Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Slujba inmormantarii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2010, 19:26:21
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
si eu am o problema asemanatoare. acum multi ani, cea mai buna prietena a mea a fost gasita in casa in stare de inconstienta. a fost dusa la spital dar nu a mai putut fi salvata. nu mai intru in alte amanunte, insa, pe scurt, ancheta politiei a catalogat cazul drept sinucidere. pentru ca nu au fost gasite dovezi ale unei crime.
cu toate acestea, parintii ei, fratii si surorile ei, toti prietenii apropiati, logodnicul ei, nimeni nu poate crede ca ea si-a luat viata. pentru ca nu a dat niciodata nici cel mai mic semn ca ar avea de gand sa faca asa ceva, nu avea probleme grave, avea chiar o viata implinita din toate punctele de vedere. stiu, stiu ca oamenii pot ascunde in ei taine si dureri si frustrari pe care nici cei mai apropiati nu le banuiesc insa... e corect ca ea sa nu fie pomenita la Sfanta Liturghie doar pentru ca politia a declarat ca s-a sinucis? Totusi, lipsa de dovezi nu inseamna ca nu a fost totusi ucisa.
parintii ei i-au facut totusi slujba de inmormantare si toate parastasele. nu stiu daca au spus preotilor sau nu despre ce a concluzionat politia.
Sigur, nu politia hotaraste asa ceva!
Politia s-adovedit incompetenta sa gaseasca cauza mortii. Pur si simplu.
Eu stiu ca atunci cand exista dubii se fac slujbele.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre viata...intrebare tigerAvalo9 Generalitati 18 04.07.2011 12:05:05
despre viata vesnica iordan Din Noul Testament 22 05.05.2010 17:23:01
Despre viata de dupa moarte georgian_osa Din Noul Testament 30 14.03.2010 18:49:29
Despre viata ingereasca! alecsandru Calugarul 65 22.03.2007 12:04:36