Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2010, 17:15:42
boddyca boddyca is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.04.2010
Locație: Focsani, Vrancea
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Cel mai mare teolog, de unde pana unde?

Cred ca mai degraba par. Dumitru Staniloae ar merita titulatura asta.

Si parca nu e voie sa ne adresam cu "Sfantul..." atata vreme cat nu este canonizat.
Sa nu fie canonizat de cine? de Prea Securistul Daniel? pai ce, Sfintii Inchisorilor sunt canonizati? si au sfinte moaste! Sfantul Parinte Ilarion Argatu are moastele la Boroaia (jud. Suceava) si nu a fost canonizat.
Tu crezi macar in sfinte moaste? Spune de la inceput, ca sa stiu cu cine am de-a face...
Cand te opresti din jignit Sfintii Parinti ai tarisoarei noastre, sa ma anunti si pe mine. imi dai un bip pe telefon
Reply With Quote
Vechi 11.04.2010, 20:00:14
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Bravo, boddyca! Vorbeste, ca vorbesti bine!

Citat:
În prealabil postat de boddyca Vezi mesajul
Sa nu fie canonizat de cine? de Prea Securistul Daniel? pai ce, Sfintii Inchisorilor sunt canonizati? si au sfinte moaste! Sfantul Parinte Ilarion Argatu are moastele la Boroaia (jud. Suceava) si nu a fost canonizat.
Tu crezi macar in sfinte moaste? Spune de la inceput, ca sa stiu cu cine am de-a face...
Cand te opresti din jignit Sfintii Parinti ai tarisoarei noastre, sa ma anunti si pe mine. imi dai un bip pe telefon
Sunt de acord cu postarea ta, boddyca!
Am mai spus-o si altadata, aici pe forum: da, e adevarat, Sinodul BOR nu a canonizat pe pr Arsenie, si? Oare Dumnezeu are nevoie de aprobarea sinodului, pentru a cinsti pe sfintii Sai? Bun, pr. Arsenie Boca nu e canonizat de sinod, ei si? Uite, asa necanonizat, se incumeta sa faca minuni si in ziua de astazi - si ce poate face sinodul? ce poate face alta decat sa se faca ca nu vede, nu aude etc? Sinodul nu a canonizat nici pe sfintii marturisitori ai inchisorilor - asta impiedica oare sfintele moaste sa izvorasca mir?
Hai sa fim seriosi! Iar sinodul nostru nu numai ca nu a canonizat sfinti proslaviti de Dumnezeu cu sfinte moaste, dar a facut scapate fapte pe care sfinti parinti le dau anatemei! - vezi impartasirea cu ereticii... si altele...
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre regimul comunist din Romania Florinvs Generalitati 562 16.09.2016 18:36:38
despre aurul din Romania sunsray Generalitati 15 11.12.2011 15:14:15
Profetii despre romania IonelS Intamplari adevarate 74 22.09.2010 13:46:09
Profeția lui Agatanghel de la 1272 colaps Generalitati 33 17.09.2010 15:03:48
Materiale despre Romania coralina Generalitati 15 12.10.2009 09:23:01