![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Cred ca adevaratele minuni sunt cele care are putere de transformare, nu cele care iti incanta privirea, auzul, simtirea. Haideti sa va spun si eu cateva minuni: dupa toate netrebniciile mele, inca mai traiesc si Dumnezeu nu m-a parasit. Am o sanatate buna, un acoperis deasupra capului, mancare in farfurie, pot vedea cerul albastru si ma pot bucura de trilul pasarelelor. Pe cand altii nu pot vedea cerul albastru, nu pot auzi trilul pasarelelor si nu pot alerga in ploaie... nu e o minune simplul fapt ca noi ne-am nascut mai norocosi decat altii si ca in fiecare zi, Dumnezeu ne mai acorda cate o sansa? Nu vreau sa va stric elanul, stiu ca sunt nesuferita zicandu-va toate acestea, dar la cata suferinta e in lume, ar trebui sa punem umarul la treaba si sa facem NOI minuni cu altii, nu sa asteptam cai verzi pe pereti si zane maselute cu bagheta in mana, implinindu-ne dorintele egoiste. De asta ne tine Dumnezeu in viata, ca sa ii ajutam pe altii si sa facem o lume mai buna si nu ca sa ne convinga pe noi de existenta Lui. Ma iertati daca v-am suparat... Toti sunteti minunati si meritati tot binele din lume, dar sa nu uitam de menirea noastra pe pamant si de datoria noastra ca si crestini. Va doresc din tot sufletul, multe minuni duhovnicesti! Last edited by zoridezi; 14.02.2010 at 15:46:13. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Milostenii facute de saraci | alex190 | Spiritualitatea ortodoxa | 16 | 07.12.2014 06:10:00 |
alegeri facute in viata | teodora21 | Nunta | 10 | 02.01.2012 11:59:42 |
Pacate facute la masa, prin mancare | ionisa | Intrebari utilizatori | 1 | 30.09.2010 13:12:27 |
De ce nu ni se arata Dzeu? | annajanette | Generalitati | 90 | 02.04.2010 09:01:52 |
Precizari care nu sunt facute de Patriarhia Romana | costel | Generalitati | 1 | 23.11.2007 18:36:22 |
|