![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt de acord cu tine In invatatura nu putem fi de acord cu altii dar dragostea trebuie sa ne-o impartasim cu ceelalti, Hristos nu tolera stilul de viata al vamesilor si a prostituatelor si totusi statea in compania lor pentru ai-i readuce pe calea cea buna, ce s-ar fi intamplat daca Hristos ar fi respins-o pe Maria Magdalena? ramanea o simpla prostituata dar dragostea Lui fata de pacatosi a facut din ea o sfanta, Aceasta dragoste trebuie sa ne insoteasca si pe noi, fara ca in numele ei sa acceptam compromisuri, credinta si invatatura ne-o pastram dar dragostea noastra sa se reverse asupra tuturor..chiar si a ereticilor
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|
||||
|
||||
|
Nu poti compara pe Sfanta Maria Magdalena si pe vamesi cu ereticii.
Sfanta Maria Magdalena a aratat din prima clipa pocainta iar pt asta a fost primita. Dar in comparatie cu fariseii, (pt ca si ei erau iubiti de Hristos, cu siguranta) cum le vorbea? Fariseilor, pui de naparca, si asta nu pt ca nu ii iubea ci pt ca trebuia sa le arate ratacirea si calea pe care merg e spre pierzare. Caci putea sa vb vb frumos cu ei si sa le zica...ce avem in comun..ori daca ce avem in comun i-ar fi mantuit le-ar fi zis asa, ca sa ii atraga. Vorbiti de dragoste de parca nu eu am rude adventiste, se sacrifica pt mine mereu si ma lupt pt ele, dar nu despre asta vb...e vb disponibilitatea de a vb despre credinta, si chipurile dragoste comuna pt Hristos. Caci atunci cand iti pierzi mantuirea din cauza ereziei ( si fff multi Sfinti relateaza asta, cum ii vedea pe eretici) atunci de ce un pacat in care isi pierd mantuirea milioane de oameni este considerat atat de mic? Asta pt ca nu se constientizeaza cu adevarat pericolul ereziilor. Sfantul Nectarie le zicea maicilor, sunt prietenul vostru cel mai bun, dar cand ati parasit credinta si ascultarea mea atunci nu mai avem ce discuta. Chiar se poate nega dragostea Sf. Nectarie? Sau dragostea de oameni a atator Sfinti si chiar dragostea de oameni a Insusi lui Hristos? Nu. A sustine adevarul in fata minciunii nu este o rautate. Este o aparare a lui Hristos si a Bisericii Sale pe care a lasat-o sub ascultare. Pacea nu se face prin tainuirea adevarului! Aceasta este solutia propusa oamenilor de draci.
|
||||
|
||||
|
vb cu ortodocsii
Cand m-am intors la credinta..nu m-am intors pt ca am fost atras asa cu frumuselu si cu ce avem in comun..ci mi s-a zis clar ca sunt intr-o secta inventata in america . Din mila si dragostea MD m-am intors si am cantat cu cea mai mare bucurie , in Biserica, ”Am vazut Lumina cea adevarata”, pt ca eu traisem ratacirea. Iar pocainta repet nu am facut-o pt vb dulci, ci prin aratarea adevarului bine documentat si bine expus.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doamne ajuta!Ce frumos lucreaza Dumnezeu!!!!
|
|||
|
|||
|
Andrusca, cum poti sa-L lauzi pe Dumnezeu cand un om spune minciuni? Podolski nu a fost adventist niciodata (am dat un exemplu de minciuna pe care a spus-o). Am mai avut discutii cu el, anul trecut (ma numeam "vasinec") si nici vorba sa fi fost adventist. Crezi ca a devenit intre timp si apoi a revenit la ortodoxie?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Bat pariu ca pastorii au niste liste cu membrii comunitatii pe care ii ajuta Dumnezeu sa scape de ceata sectara care-i invaluie, salvandu-se si fugind mancand pamantul...ascunse pe sub dusumelele vilutelor in care se aduna...
|
||||
|
||||
|
Ce logica ai... daca anu trecut nu eram azs acum insemna ca nu am fost?
Te-ai gandit la posibilitatea ca m-am intors de mai mult timp decat de un an sau doi? Daca la adventisti este folosita tehnica de a spune ca ai fost ortodox si ai venit la adventism, ca mod de convingere , eu nu ma apuc sa le spun adventistilor ca am fost azs pt ca eu nu convertesc pe nimeni. Asta e diferenta dintre noi, voi aveti scopuri ascunse in vorbele si ”adevarurile” voastre. Acest gand ca am fost eu azs, le-am impartasit fratilor de credinta, nu tie. Iar logica ta lasa de dorit, la fel ca la ultimele discutii ...
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|