Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.02.2010, 13:52:54
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tailgunner4A Vezi mesajul
Am inteles. Ce pedeapsa credeti ca ar fi potrivita pentru femeia care avorteaza? Ca sa fie mai usor ofer variante:

a) nici una;
b) amenda;
c) inchisoare;
d) pedeapsa capitala.

Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Lipseste o varianta, munca in folosul comunitatii...

Glumesc, de ce te tot exprimi de parca noi am hotari aici, si acum pedeapsa celor care gresesc, poate ca de fapt e bine sa avem unele aspecte in vedere...tocmai pentru a nu face si noi greseli de genul asta si a gandi inainte consecintele, atat.

Daca eu consider de exemplu ca embrionul are viata inca din secunda in care incepe sa se dezvolte, si ca e o minune de la Dumnezeu...e clar ca mi-ar veni extrem de greu sa iau decizii de genul avortului.

Am vrut sa intreb niste fete care sustineau avortul si incriminau pe cele care aveau " indrazneala" de a afirma ca avortul=crima...de ce oare chinezii calculeaza varsta lunara, incluzand si cele 9 luni intrauterine, si de ce nu or fi calculat ei varsta incepand cu luna a 4-5 a, stabilindu-se astfel ca fatul...pana la 5 luni e doar ceva abstract, si abia dupa aceste 5 luni incepe brusc sa fie considerat om...si avand viata.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Canon de pocainta pentru cel cazut in desfranare costa1988sv Intrebari utilizatori 9 21.12.2012 18:35:48
Avortul in BC camy_d Biserica Romano-Catolica 108 04.07.2012 05:57:38
Avortul selectiv Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 22 04.06.2012 23:54:52
AVORTUL roxanica Generalitati 170 16.02.2008 23:00:39
AVORTUL! Tudor Generalitati 526 08.09.2007 14:16:46