![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Investitiile in biserici sunt conditionate de intronarea ecumenismului, asa ca eu prefer biserici mai mici facute din banul vaduvei.
O catedrala imensa ar trebui sa fie un motiv de imensa bucurie daca trairea ortodoxa ar fi autentica. Ortodocsii adevarati deja trebuie sa-si caute catacombe: “Cazul” Episcopului Artemie: INCEPUTUL OFICIAL AL PRIGOANEI IMPOTRIVA ANTI-ECUMENISTILOR? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Antonia te întreb ceva , pentru că ai spus să ne ascundem în catacombe : Mântuitorul, Sfinții Apostoli, cei prigoniți în cei peste două mii de ani pentru credința lor , s-au pitit în catacombe ca niște lași ?. . . ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Se cam huleste crestin ortodoxia prin asemenea catedrala.
Daca se gaseste un pictor sau pictori cu har sa fie facuta in stilul Sfintei Manastiri Voronet sau Sfintei Manastiri Sucevita sau vedeti cum a fost pictata pe dinafara Sfanta Manastire Petru Voda. Astea sunt pe sufletul romanilor. De ce nu se face si pictata pe dinafara? Pentru care motiv sa decida cativa pentru tot neamul romanesc? Asta e crestin ortodoxie sau e catolicism? Last edited by mihailt; 18.02.2010 at 18:41:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai tu realizezi la inaltimea care o are, ce acoperis lat trebuie sa-i faci ca sa-i protejezi pictura. Ce faci acoperis de sala de congres?
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa si care e problema?
O faci mai putin inalta de ce trebuie facuta de 120m inaltime? Oamenii cumva o sa stea pe inaltime in respectiva Sfanta Biserica sau pe latime si pe lungime? Eu cred ca pe latime si lungime.Nu e nevoie sa fie atat de inalta ca sa incapa lume multa intr-ansa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? | Robertworld | Generalitati | 320 | 02.11.2011 22:22:26 |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|