Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2010, 11:01:03
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de orthodoxia.i.thanatos Vezi mesajul
Mai grav decit calendarul este ecumenismul care inseamna dezicere de Credinta. Pe de-o parte spuneti “cred intr-una sfinta, soborniceasca si apostoleasca Biserica”, dar ierarhii vostri (toti) semneaza in numele BOR documente care consfintesc ca exista mai multe Biserici ce numai impreuna au tot adevarul.
E gresit calendarul nou.

Intrebare : Voi nu sunteti in comuniune cu noi?
Vechi 18.02.2010, 21:24:53
albertini0
Guest

Implicit

MihailT, Danut7, Golbi, Andrei Cozia, ascultati cuvintele fratelui orthodoxia.i.thanatos, care citeaza din Sfintii Parinti si din Sfintele Canoane si nu mai cartiti. Omul nu va vrea raul, vrea sa va aduca doar pe cararea cea dreapta, ingusta si stramta a adevarului, dupa cum spune si Sfantul Ioan Gura de Aur in Omilia III la Facere:

"Si ca sa vezi ce mare bine e sa poti mantui si pe altul o data cu tine asculta ce spune profetul (Moisii, caci despre el este vorba) ca din partea lui Dumnezeu: "Cel ce face om cinstit dintr-un om nevrednic, va fi ca gura Mea.
-Ce vor sa spuna cuvintele acestea ?
-"Cel care duce pe un om de la inselaciune la adevar, spune Dumnezeu, cel care intoarce pe semenul sau de la pacat la virtute, acela, atat cat omeneste este cu putinta, Ma imita pe Mine"
(PSB 21, pag. 52, Omilia III la Facere).
Vechi 19.02.2010, 14:40:18
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de albertini0 Vezi mesajul
MihailT, Danut7, Golbi, Andrei Cozia, ascultati cuvintele fratelui orthodoxia.i.thanatos, care citeaza din Sfintii Parinti si din Sfintele Canoane si nu mai cartiti. Omul nu va vrea raul, vrea sa va aduca doar pe cararea cea dreapta, ingusta si stramta a adevarului, dupa cum spune si Sfantul Ioan Gura de Aur in Omilia III la Facere:

"Si ca sa vezi ce mare bine e sa poti mantui si pe altul o data cu tine asculta ce spune profetul (Moisii, caci despre el este vorba) ca din partea lui Dumnezeu: "Cel ce face om cinstit dintr-un om nevrednic, va fi ca gura Mea.
-"Cel care duce pe un om de la inselaciune la adevar, spune Dumnezeu, cel care intoarce pe semenul sau de la pacat la virtute, acela, atat cat omeneste este cu putinta, Ma imita pe Mine"
Frate Admin uite Antoni0 si-a facut alta cont si i-a zis albertini0.
Se poate sa verifici IPurile si sa banezi contul acesta?
(adica cel numit albertini0).
Mai frate albertini0 vezi ca ai uitat se mentionezi pe Antoni0.
:))

Last edited by mihailt; 19.02.2010 at 14:42:26.
Vechi 19.02.2010, 14:47:06
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Frumos, Mihailt, n-am ce zice!
Sa-ti fie postul cu folos.
Vechi 19.02.2010, 14:51:00
Senior Member

Implicit

Multumesc de urare mai soro Anna.
Vechi 19.02.2010, 16:28:38
albertini0
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Oare ce-ai zice mihailt, sa-l rog pe admin sa fii tu ala banat? Ca sa nu mai porti atat de grija altora si sa-ti vezi de pacatele tale? Nu am acelasdi IP cu al lui Antoni0 si nici nu sunt aceeasi persoana cu fratia lui.

Ca urmare a acestei cerinte ciudate a lui MihailT, il rog pe admin Adrian sa il baneze pe acest utilizator care isi zice "mihailt" pentru prea multa purtare de grija acordata altora in defavoarea propriei mantuiri. Stiu de asemenea, ca pentru enuntarea unor erezii, MihailT a mai fost banat o data, anul trecut, pana in data de 31 august 2009!

Asa ca, MihailT, vezi-ti de propriile tale pacate! Iti cunosc perfect "evolutia" pe acest forum, te rog, nu te mai umfla in pene atat!

Last edited by albertini0; 19.02.2010 at 16:31:39.
Vechi 19.02.2010, 17:08:51
Senior Member

Implicit

Puteti sa observati ca cine isi zice Orthodhoxia.i.thanatos nu a prezentat apartenenta sa la vreo biserica ortodoxa desi eu i-am cerut in nenumarate randuri sa ne arate aceasta.
Asa ca nu va luati dupa el.Cine e in BOR sa ramana in BOR cine e in BOSV sa ramana in BOSV ca in ambele lucreaza Dumnezeu.

Last edited by mihailt; 19.02.2010 at 17:11:50.
Vechi 19.02.2010, 20:19:19
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Personal sunt curios sa aflu mai multe despre BOSV , daca BOSV = ortodocsi de rit vechi.Astept sa-mi explicati :D.
Vechi 19.02.2010, 21:02:43
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
Ca urmare a acestei cerinte ciudate a lui MihailT, il rog pe admin Adrian sa il baneze pe acest utilizator care isi zice "mihailt" pentru prea multa purtare de grija acordata altora in defavoarea propriei mantuiri. Stiu de asemenea, ca pentru enuntarea unor erezii, MihailT a mai fost banat o data, anul trecut, pana in data de 31 august 2009!

Asa ca, MihailT, vezi-ti de propriile tale pacate! Iti cunosc perfect "evolutia" pe acest forum, te rog, nu te mai umfla in pene atat!
Se zic atatea pe forumul asta si nu e nimeni banat.Sunt de toate natiile:atei,musulmani sectari,etc. Ce a putut zice Mihai atunci,mai rau ca un ateu de exemplu?
Vechi 19.02.2010, 15:08:14
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Implicit

Citat:

Mare atentie, fratilor, ca din faptul ca calea mantuirii este ingusta nu inseamna ca toate caile inguste sunt mantuitoare.

Cu alte cuvinte, din faptul ca sunteti pe o cale ingusta si stramta nu rezulta faptul ca sunteti pe calea cea buna. Si sectarii se cred pe calea mantuirii, dar ce sa vezi? Nu sunt.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
adevar sau superstitie?! ovidiu.mihai05 Generalitati 4 07.10.2011 07:48:54
Potopul- mit sau adevar? Zarathustra_revenind Generalitati 47 20.06.2010 12:54:55
Exista mantuire, exista vindecare! iosif Pocainta 3 07.02.2007 13:48:29