Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2010, 11:46:08
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de amarius Vezi mesajul
Asa au zis si catolicii.

Danut, am scris:
,,Ia spune-i preotului aceluia ca-i eretic, sau nu stie ca se pune cu ereticii, sau ca-i smintit si dai sfaturi.
Este si forum si fa bine de a scrie despre el acelasi lucru ca si aici. Sunt curios daca vei mai crede in pocainta fata de vorbe urate?,,
I-am scris acuma astept sa apara,asta daca va aparea, subiectul se numeste "De ce".
Reply With Quote
Vechi 18.02.2010, 11:48:31
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
I-am scris acuma astept sa apara,asta daca va aparea, subiectul se numeste "De ce".
unde ai scris? sa scriu si euuuuuu....
Vechi 18.02.2010, 11:50:15
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
unde ai scris? sa scriu si euuuuuu....
Aici : http://www.lamosuni.ro/forum.php

Topicul meu intitulat este "De ce" inca nu a aparut.
Reply With Quote
Vechi 18.02.2010, 12:21:37
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Aici : http://www.lamosuni.ro/forum.php

Topicul meu intitulat este "De ce" inca nu a aparut.
multumesc
Vechi 18.02.2010, 21:24:53
amarius
Guest

Implicit

Citat:
Danut, sper ca nu ai scris cuvinte urate ca ma gandesc ca nu vor aparea.

Are si ceva predici aici pe De ce Moșuni.
http://dece-mosuni.24.ro/dece-mosuni/ENTRY$ZERO/TOC.htm

Alți preoți care au slujit la masa Noului Legământ din Moșuni,
http://dece-mosuni.24.ro/dece-mosuni/PEOPLE$SET/GUESTS/GSTS-MOSUNI.htm

Si ce frumos vorbesc oamenii de el.
http://www.lamosuni.ro/det_subj.php?id=185

Last edited by amarius; 18.02.2010 at 21:39:47.
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 10:32:00
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de amarius Vezi mesajul
Danut, sper ca nu ai scris cuvinte urate ca ma gandesc ca nu vor aparea.

Are si ceva predici aici pe De ce Moșuni.
http://dece-mosuni.24.ro/dece-mosuni/ENTRY$ZERO/TOC.htm

Alți preoți care au slujit la masa Noului Legământ din Moșuni,
http://dece-mosuni.24.ro/dece-mosuni/PEOPLE$SET/GUESTS/GSTS-MOSUNI.htm

Si ce frumos vorbesc oamenii de el.
http://www.lamosuni.ro/det_subj.php?id=185
Ce stiu saracii oameni de acolo?Majoritatea sunt oameni simpli fara carte se vede asta pe ei.Nu cred ca stiu ei ce inseamna comuniunea cu eretici si altele de felul asta.Asta cu numai oamenii cu adevarat buni pot exorciza as spune ca e falsa.De exorcizat poate oricine exorciza prin harul si mila lui Dumnezeu.Citeste in Matei 7 : "Au nu in Numele Tau am scos demoni".
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 11:23:23
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

pacat de preotul Pomohaci. poate o sa aibe grija Dumnezeu sa-l intoarca din drumul gresit care a luat-o. poate chestia cu muzica populara si televiziunea, l-au smintit, si i-au creat o lume imaginara. Dumnezeu sa-l ierte!
Vechi 19.02.2010, 12:21:27
ella87ella ella87ella is offline
Member

Data înregistrării: 10.12.2008
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Daca incepi sa gusti din credinta ortodoxa cu adevarat, atunci eu cred ca nu o sa o mai parasesti pt alte religii.
Pacat ca multi crestini nici nu stiu ce inseamna aceasta credinta, eu deabia am inceput sa gust din slujba Vecerniei, care este mangaietoare pt suflet, se citesc psalmii si se canta psalmii lui David, se prezinta Vechiul Testament, uite cum se studiaza si se respecta Biblia in biserica ortodoxa..
Acum incep sa cunosc slujba Pavercernitei si Canonul cel Mare al Sf Andrei, care iarasi e plin de regrete, de cainta pt pacatele noastre, iti da dorinta de a te schimba si de a te cai pt pacatele tale, de a te intoarce pe calea cea buna, la Dumnezeu.
Sunt suparata ca cei care au parasit credinta ortodoxa nici macar nu au apucat sa o guste....
Cum sa nu crezi in icoane, cum sa nu crezi ca Iisus nu a avut puterea sa-si lase chipul pe marama, cum sa crezi ca prin semnul crucei il rastignesti pe Hristos, cand el a sfintit crucea atingand-o, sunt lucruri logice ...
Cum sa nu crezi in Maicuta Sfanta daca ea a adus pe lume pe Mantuitorul nostru, a fost sfanta, de aceea a fost aleasa...
Si acum mai nou penticostalii de la noi au si ei haine de preoti, albastre deschise, ca sa vezi cum ne copiaza, si se tot schimba:).

Last edited by ella87ella; 19.02.2010 at 12:25:42.
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 19:50:44
almaris
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ella87ella Vezi mesajul
Daca incepi sa gusti din credinta ortodoxa cu adevarat, atunci eu cred ca nu o sa o mai parasesti pt alte religii.
Pacat ca multi crestini nici nu stiu ce inseamna aceasta credinta, eu deabia am inceput sa gust din slujba Vecerniei, care este mangaietoare pt suflet, se citesc psalmii si se canta psalmii lui David, se prezinta Vechiul Testament, uite cum se studiaza si se respecta Biblia in biserica ortodoxa..
Acum incep sa cunosc slujba Pavercernitei si Canonul cel Mare al Sf Andrei, care iarasi e plin de regrete, de cainta pt pacatele noastre, iti da dorinta de a te schimba si de a te cai pt pacatele tale, de a te intoarce pe calea cea buna, la Dumnezeu.
Sunt suparata ca cei care au parasit credinta ortodoxa nici macar nu au apucat sa o guste....
Cum sa nu crezi in icoane, cum sa nu crezi ca Iisus nu a avut puterea sa-si lase chipul pe marama, cum sa crezi ca prin semnul crucei il rastignesti pe Hristos, cand el a sfintit crucea atingand-o, sunt lucruri logice ...
Cum sa nu crezi in Maicuta Sfanta daca ea a adus pe lume pe Mantuitorul nostru, a fost sfanta, de aceea a fost aleasa...
Si acum mai nou penticostalii de la noi au si ei haine de preoti, albastre deschise, ca sa vezi cum ne copiaza, si se tot schimba:).
Asa este, dreapta credinta trebuie sa fie tinta noastra in materie de spiritualitate, numai ca nu este o religie in sine, crestinismul cu tot ceea ce cuprinde corespunde mult mai bine unei astfel de definitii. Ar fi nepotrivit ca intr-o lume atat de diversa sa avem pareri identice chiar si intr-ale credintei, Mantuitorul a avut 12 ucenici si trageau care incotro, ba inca Domnul constata cu uimire la un moment dat zicandu-i unuia dintre ei :"De atata timp sunt cu voi si nu m-ai cunoscut"

Cuvantul lui Dumnezeu are putere atunci cand este citit si trait, mai tehnic un pic vorbind, atunci cand usor, usor este implementat in fiinta noastra, Scriptura este manualul nostru, Creatorul a lasat in el tot ce ne este de trebuinta in viata aceasta, dar si speranta unei vieti viitoare impreuna cu Dumnezeu.

In ceea ce priveste ultima parte a mesajului tau, da-mi voie sa spun ca poti avea o viata de credinta fara toate cele pe care le enumeri, mai putin persoana Mantuitorului, restul daca lipsesc nu e nici o tragedie, fiecare percepe credinta in felul lui avand ca ideal pe Cristos.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05