Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2010, 08:39:16
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Din câte stiu, matematic e imposibil ca un numar diferit de alt numar sa fie egal cu el (zero fiind unul din numere
în cazul de fata).
Matematic, e posibil.
Citat:
Argumentele nu lipsesc, ti le-am mai spus: materia nu poate fi absoluta, nu poate fi propria-si cauza.
Pentru ca?
Citat:
Trei argumente principale sunt împotriva evolutionismului:

-natura conditionata a materiei
-prea multele coincidente, lipsa conditiilor si probabilitatea extrem de scazuta ca materia sa se fi organizat în sisteme complexe (la asta se adauga si subreziciunea teoriei selectiei naturale care nu explica trecerea de la organisme simple la organisme evoluate, voi detalia cu alta ocazie).
-viata constienta care nu poate fi explicata material
-Conditionata de cine?
-Coincidentele sint aparente si date de perspectiva timpului. Conditii existau, poate ca nu in ciorba primordiala dar exista si alte posibilitati (izvoarele sulfurice de pe fundul oceanelor, nori stelari etc).
-Viata constienta e din ce in ce mai bine explicata
Citat:
Si înca ceva: materialismul pleaca de la ideea ca lumea poate fi înteleasa prin studiu. Acest punct de plecare mi se pare gresit. Întâi trebuie sa-ti explici cauza lumii ca sa o întelegi pe ea.
Cum pana mea sa-ti explici vreo cauza fara sa studiezi ceva? :)

Tags
evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie PadreCory Biserica Romano-Catolica 17 12.04.2008 01:35:49