![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
cine i Habacuc???
|
|
||||
|
||||
![]()
Avacum............................................ .............
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce trebuie să înțelegem când Mântuitorul spune "Vai de cetatea aceea !" ? Pentru ce este dat dărâmării Templul din Ierusalim, că nu a rămas nici "piatră peste piatră" ? Sau nu este adevăr de credință menținut și explicat în Noul Testament că Secerișul va veni în chip de urgie a lui Dumnezeu ?
|
||||
|
||||
![]()
Pedagogia lui Dumnezeu in Vechiul Testament si in Noul Testament cunoaste anumite etape, asa cum un parinte se adreseaza copilului sau diferit in functie de etapele varstei, cum minunat spune Apostolul Pavel- "la inceput ne hranim cu lapte si cand crestem ne hranim cu bucate".
Partea a doua a postarii, nu stiu la ce te referi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cand erau epidemii de ciuma,murea jumatate din populatia omenirii.
Orice cataclism e rau,si se inmultesc cu cat devenim mai nepasatori,si credem ca linistea si pacea de care inca ne bucuram,ni se cuvin. Si nimeni nu intelege cat de rau poate fi,stand la caldura si tastand pe net. Dar trebuie sa ne supunem si sa ne amintim din cand in cand ca Dumnezeu exista,si sa zicem asa cum Domnul in preajma rastignirii "nu Voia Mea ci Voia Ta sa se faca" Caci domnul a zis "Voi avea 10 ani de pace si o zi de manie" Daca nu s-ar intampla din acestea ,ne-am rataci cu totul in a crede ca toate ni se cuvin ,si a uita ca Dumnezeu este si drept,si caile sale nu le poate nimeni pricepe |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sunt de acord cu exemplele date pentru a sublinia mania lui Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-Să audă Adevărul din gura Sa în vremea vieții lor în trup -Să meargă direct în Rai după aceea, fără să mai aștepte în Limb (sau poarta iadului, sau cum îi zic ortodocșii). Prin urmare, nici în acest pasaj, nici în celălalt pe care l-ați mai invocat cu laptele și bucatele tari, nu este legitim a vedea vreo susținere biblică a ideii că omenirea se află în urcuș spiritual. Încă o dată: între Grădina Edenului și Armagheddon eu nu văd nici un progres al omenirii, ci afundare continuă. Desigur, salvarea individuală va fi posibilă până la sfârșit, dar omenirea, în ansamblul ei, va pieri pe limba ei. Lucrul acesta se va petrece când vor mai fi doar șapte drepți, iar Dumnezeu, în baza preștiinței Sale, va vedea că nu mai este nimeni să le urmeze. Cu faptul că nu sunteți de acord cu exemplele de urgie a Domnului pe care vi le-am dat, nu pot decât să ridic din umeri și să zic: unde am ajunge dacă am fi toți de acord ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mania orbeste ochii sufletului | vicentiu68 | Generalitati | 34 | 03.08.2011 17:06:28 |
|