![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Simbolistica este o chestiune destul de complicata.
In cazul unui bun crestin ortodox care vrea sa stea linistit si sa nu se apuce de un studiu complicat...ne rezumam la cruce si atat!
|
||||
|
||||
![]()
Ochiul aminteste de atotstiinta lui Dumnezeu, de faptul ca nimic nu ramane tainuit Lui.
Mana (binecuvantand) am inteles ca ar fi un simbol al Tatalui, in iconografie. Nu stiu mai multe. Dar sa nu ne batem capul cu lucruri "micute".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crezul sau Simbolul credintei | ciocanioan | Intrebari utilizatori | 1 | 26.09.2011 12:39:55 |
Simbolul de credinta- Anul Crezului. | georgeval | Generalitati | 7 | 06.07.2010 16:42:21 |
Simbolul de Credinta in Bisericile Protestante | georgeval | Biserici Protestante | 15 | 03.07.2010 17:49:34 |
O mama disperata va roaga cu lacrimi in ochi sa ii ajutati baiatul | diannaalex | Umanitare | 5 | 23.06.2010 09:05:36 |
|