![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toate ca toate, dar a va bate joc de Duhul Sfant, e pacat care nu se iarta niciodata. Va credeti fara pacate, si uite... adunati din cele, care in veci nu va vor fi iertate. Si ortodoxul este pacatos, dar el stie acest lucru. Intre a sti si a nu sti ca esti pacatos, e o distanta, ca de la carul din curte, la Carul Mare de pe cer. Faptul ca va descretiti fruntile cu asemenea poezie, ar trebui sa va dea de gandit. Suntem in Marele Post acum: pocaiti-va, puneti genunchiul la rugaciune si lasati distractia asta daunatoare. "Cel ce rasari lumina lumii Tale, sufletul meu cel ce este in intuneric curateste-l de tot pacatul, cu ocrotirile celor fara de trup si ma mantuieste. Doamne, trimite sufletelor noastre lumina Ta cea pururea vesnica, cu ocrotirile celor fara de trup si ma mantuieste. Ridica-ma, Doamne, catre lauda Ta si ma invata sa fac voia Ta, Sfinte, cu ocrotirile celor fara de trup si ma mantuieste. Lumina fiind, Hristoase, lumineaza-ma intru Tine, cu ocrotirile celor fara de trup si ma mantuieste." |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=vsovivi;219029]Domnule, frați creștini, frați eretici, frați oameni, frați frați,
păi voi nu ați citit sau n-ați auzit niciodată pilda cu cel căzut între tâlhari și a bunului samaritean? Iar samariteanul avea religia cea mai diabolică, cea mai sectantă, cea mai idolicească, cea mai mincinoasă, și ce a zis Hristos fariseului iudeu care a răspuns la întrebare cu: „cel care a făcut milă cu el”..? păi I-a zis „fă și tu asemenea”, dar nu I-a zis să se facă samaritean, ca să slujească la idoli, ci păstrând dreapta credință, ideul să facă roade vrednice de pocăința lui, adică așa asemenea, la fel cu ce a făcut samariteanul sau preotul sau levitul sau care credeți voi că a făcut milă cu el, cu cel căzut între tâlhari... Iar voi aicea spuneți că tricomicusquintus ar fi hulit, cu poezia, dar cum era să hulească el cu poezia care nici măcar nu e scrisă de el? eresul adventiștilor e treaba adventiștilor, adică a samaritenilor... dar poezia e perfect valabilă și este defapt o parafrază la tipa aia ce umblă la aerobic și e material sportiv de calitate superioară, deci e aia beată din apocalipsă însetată de sîngele trimișilor și proorocilor lui Dumnezeu, având o cupă din care bea ea plină de spurcăciuni otrăvitoare, viclene, și plină fiind cu nume de hulă, și care șade pe fiară sau mai nou s-a urcat fiara pe femeie... deci poezia nu e nici o blasfemie, așa că nu mai osîndiți fratele adventist în deșert; o fi el eretic și hulitor din pricina că secta lor crede în tot felul de blasfemii dar aia e treaba lor, iar poezia e minunat de adevărată: D ![]() de Benone Burtescu Doamna lumii-n stacojiu Beată turtă de rachiu Călărește pe-mpărați, În ge șapte adunați. Ce momeală, ce prosteală Ce desfrâu, ce tăvăleală! Și ge șapte dă în opt, Că sfârșitul ei s-a copt Și ge opt dă-n douăzeci, Zvârcoleală sub peceți. Oala lumii cu beție Dă în foc de profeție. Și cucoana desfrânată, Cea în purpură-mbrăcată, Cum nimic nu osebește. Goliciunea-și dezvelește. Goliciunea-i urâciune, Zmârc și cloacă și tăciune. Ca la carte, Ge-ii o urăsc de moarte. Năpustire Și pieire. .................................... Stai de-oparte! cu multe înțelesuri, iar g-ii or fi slujitorii balaurelui sau mai degrabă ai Domnului, fiindcă pisica se suie în genere acolo unde e frumos și curat, direct pe acoperiș, și acolo face dănțuială împreună cu tot cartierul... ispisicesc.[/ TE LASI FOARTE USOR dus de nas!!!SAU esti pe o mana cu ereticii?VEZI CA SANT DOUAAAAAAAAAAAAAAAAAAA POEZIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atentie!!! Douaaaaaaaa poeziiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asta se si zice ca sectarul e lup in piele de oaie. Chiar si cand iti zice frate, el o face numai si numai pentru a-i oferi sansa sa te ademeneasca in ratacirea lui. Multi inteleg asta si ii iau tare inainte sa-si arate coltii, si atunci behaie facand pe nevinovatii, ca de ce s-au luat extremistii astia de blana lor imaculata.. Frumos este ca oricat ar fi de prefacuti, pana la urma isi pierd rabarea si dau arama pe fata si arata cam ce gandesc de fapt. Topicul asta trebuie pastrat ca sa vada toata lumea adevarata lor fata. Last edited by AlinB; 04.03.2010 at 14:20:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trice, Trice...deci si tu cu plagiaturile, ca na...se stie ca e traditie in denominatiunea ta! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Frumoase poezii, sper să nu se supere Domnul pe noi, că poetului i se mai îngăduie să mai și calce pe bec, fiindcă doar o cere muza... ca să iasă viersul dulce și rima ca arginții...
Unii se supără zicând că poezia e blasfemie, ca și cum osândirea pe față a păcatului (propriu ori general) prin poezie ar fi blasfemie... rătăcire... păi nu osândești pe nimeni ci năravuri, că doar n-am osândit-o pe Andrușca ci doar iată i-am stimulat năravul, pardon talentul ei poetic... și ați văzut ce frumoasă poezie mi-a dedicat drept răspuns, aia cu proorocul mincinos ce roade la os... dar între frați sunt mulți supărăcioși și bosumflați care prin nemulțumirile lor se simt vrednici ca să dea apă la moară bosunflărilor victimizându-se ca să se scoată pentru că-s supărați de la a mai da socoteală și căzând apoi în deznădejde fiindcă se ia după nenia, ca să plimbe mereu pisikaa...se pierd; nu mai continui discuția poetică fiindcă pe unii îi doare la inimioare... Dar oare nu este blasfemie și atunci când te dai creștin dar înjuri și dai la dracu pe aproapele tău? ca apoi să te mândrești cu hulele tale? Ieste. Dar cel mai nasol, cea mai gravă blasfemie este atunci când pentru desfrânare te bucuri de râul altuia sau al tău îngâmfându-te dulce la inimioară, exact asemenea cu femeia aia suită pe fiară sau cum e mai nou, că s-a suit fiara pe femeie... Deci ce blasfemie mai mare poate fi decât aia când te satisface răul, răul altuia, ce a căzut ... în groapă, crezând că Dumnezeu l-a pedepsit pentru păcatele lui, defapt să știi de la mine creștine că pentru păcatele mele îl pedepsește pe aproapele meu, ca el să scape și eu să mă scufund crezând că eu am scăpat... dar nu scapi, nu scapi oricât ai să te răcorești blasfemiind și înjurând, ca să te lase în pace, să scapi de insistență... păi dacă nici David, regele prooroc, n-a scăpat oridecâte ori a greșit... cum atunci să scape creștinii care L-au cunoscut pe Hristos?.. nu scapă decât dacă se vor îndrepta, altfel, bucuria de răul altuia, aia nu te scapă, nu te scapă, ci te îngrașă ca pe buruieni... tot cum îi îngrașă oasele lăsate de la lei pe mallahienii... atei, că de ăia îmbrăcați în haină sfântă nu mai vorbesc. Last edited by vsovivi; 04.03.2010 at 17:43:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Mi-a picat fisa ceva mai tarziu, ce-i drept...ca Cetatea aia pe care o vizitezi, are ca punct de plecare tot o profeteasa, insa zau daca faceam referire la ea, ba chiar uitasem...crede-ma! Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Uite Vsovivi, modific versul cu " osul"....para ti!
Proorocul mincinos Este tare dusmanos, Si desi se vrea pios Tot ce spune-i scandalos.
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 04.03.2010 at 21:27:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre semnul 666 | Eutifiev_EMI | Generalitati | 186 | 29.11.2014 17:08:00 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 13:53:02 |
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 14:51:29 |
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 18.01.2009 22:57:17 |
|