Citat:
În prealabil postat de Geony
Va veni o vreme zice-a Iisus cand se vor desparti OILE de CAPRE...asa ca BO nu are de ce sa se streseze...
|
De aici le va veni pieirea celor ce gândesc așa. Apoc. 3,17
Citat:
Pt. toti sectarii Invatatura de credinta a BO reprezinta un pacat, iar cei din BO sunt pacatosi.
|
Fals. Dacă toți ortodocșii ar respecta învățătura de cedință ortodoxă, ar fi foarte bine. Ar scădea criminalitatea, avorturile, tâlhăriile, etc. cu 80%.
Citat:
Trecerea la un cult (indiferent de ce invatatura ar fi) duce la "liberarea de pacat", iar cei care scot cuvinte grele la adresa BO nu fac decat sa-si "marturisesca credinta" public.
|
Iarăși fals. Liberarea de păcat o poate aduce doar renunțarea la el prin puterea conferită de Iisus și aceasta nu vine automat prin trecerea dintr-un cult în altul.
Citat:
Am un vecin penticostal, nascut penticostal, dar sa stii ca ca nu este "clatarit la cap"... am o alta fam. pentic.(vecini) iar sotia a parasit BO pt sot: o fanatica si o "lovita la cap" de nu ai vazut.
Asa ca, cei nascuti intr-un cult si traiesc in pace si liniste cred ca or vedea RAIUL...restul, Il las pe D-zeu sa-i judece.
|
Ar fi bine să-L lași pe Dumnezeu să judece
toate cazurile, nu-I prelua tu din dosare că o să intri tu sub incidența urmăririi penale.