Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2010, 01:02:03
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Tu esti normal, de pui o intrebare de felul asta?
Adica daca avem milioane de avorturi inseamna ca ortodoxia le propovaduieste?
Asta e concluzia dumitale? Normal că nu propovăduiește avortul, dar întrebarea rămâne: de ce într-o țară majoritar ortodoxă există atâtea milioane de avorturi?
Vechi 05.03.2010, 01:05:08
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cipirila27 Vezi mesajul
buna ziua, eu sunt un membru ceva mai vechi dar, din pacate,f putin activ!timpul nu-mi permite sa citesc postarile voastre si in acelasi timp sa scriu....serviciul meu e cumva mai strict si de abia imi gasesc putin ragaz sa va impartasesc parerile unora dintre voi.Sunt mandru insa ca vad destule persoane aici cu har,altele f inteligente...D-zeu sa va aiba in paza pe toti!
acum despre subiectul de fata(voi fi scurt):Sfintii Parinti ne invata sa ne ferim de sectari,oricare ar fi ei!!Sa nu vb cu ei,sa nu-i ascultam,sa nu-i primim in casa noastra,etc deoarece sunt foarte provocatori si putem cadea lesne in ispita de a ne contrazice cu acestia...NU are ce cauta un sectant,oricare ar fi motivul si parerile lui,pe acest forum!
sa evitam aceste discutii caci sunt atat de multe subiecte de conversatie crestin ortodoxe incat (chiar daca nu ar fi periculoase influentele sectare) am pierde timpul aiurea!!
La final o sa-mi permit sa-i recomand persoanei adventiste care a deschis acest subiect sa ne lase in pace...sigur o sa gaseasca alt loc unde sa-si ,,propovaduiasca" ideile!!
(ma retrag in postura mea de ''observator" si va urez bafta!)
Stimate domnule Cipirilă, sunteți sincer că nu aveți vreme să citiți postările de pe aici... mă întreb cât de obiectiv puteți fi în calitate de "observator" și mai mult: avizat a emite recomandări?
Vechi 05.03.2010, 01:14:24
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Trice, atitudinea este ca si in cazul lui White....de ce nu poti recunoaste ca o fata adventista face avorturi si de toate, si va minte pe voi la adunare?

Mai frumos ar fi sa recunosti totusi ca suntem cu totii failibili, si ca pastorii vostri nu schimba lumea asa cum ne tot spuneti noua, de parca noi nu stim!

Aaaaa, si chiar asa faceti voi...ii racolati pe pacatosi cu multa insistenta pentru a ingrosa randurile adeptilor, si cum pacatuieste cineva la voi in comunitate ii dati cu piciorul la tibie...si il lasati in grija ortodocsilor? De asta ne tot ceri tu socoteala...ca voi nu puteti sa va vindecati pacatosii?

Deci asa, ei ii scot afara din comunitate pe cei care pacatuiesc...si dupa ne scot ochii noua ca nu ne ocupam de pacatosi...vai vai vai, ce urat!
Încerci în van să ascunzi milioane de avorturi confirmate de statistica națională îndărătul unui caz de avort adventist (deocamdată neconfirmat).
Vechi 05.03.2010, 01:21:25
Banned

Implicit

Citat:
Dar nu ai auzit, daca cineva face un pacat la ei in comunitate...il dau afara urgent, si ni-l lasa noua ortodocsilor sa ne batem capul si sa ne asumam cu sinceritate pacatele tuturor sectelor de prin tara...ca doar oameni suntem!
Nu ai auzit bine, încearcă pe viitor să închizi sursele de zgomot perturbator. Excluderea (care nu e "urgentă") este o măsură de ultimă instanță, dar nici aceasta nu înseamnă bararea accesului la Biserică și activitățile ei. Și fii liniștită, nu aveți voi nevoie să vă "bateți capul" cu persoanele excluse de adventiști (nici n-ați putea-o face, nu vă bateți capul nici cu persoanele-problemă binecunoscute din B.O.), acestea participă mai departe la programul bisericii ori în cel mai rău caz abandonează credința.
Vechi 05.03.2010, 01:24:41
Banned

Implicit

Citat:
Pai asta am vazut si eu abia acum, dar eu imi imaginam ca in comunitatile alea exista totusi notiunea de sprijin moral, consiliere, iubire crestineasca...ceva crestinesc acolo, nu numai recitarea Bibliei si preoocuparea pentru racolare...si atat!
După spusele tale, se pare că ai probleme și cu văzul, nu doar cu auzul. O fi și în cazul acesta un factor perturbator: vezi tot White (sau mai degrabă negru) înaintea ochilor
Vechi 05.03.2010, 01:27:10
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dar la faza cum ca "biserica propovaduieste avortul", domnu' trice o cam pierdut contactu' cu realitatea, si cred ca de la atata invatatura adventista i s-a cam tulburat gandirea..
Sau face pe prostul ca deh, tot are impresia ca vorbeste cu prosti, el fiind singurul destept de pe aici.
Înțeleg că de oameni nu te rușinezi, dar nici măcar de Dumnezeu nu te temi, postând minciuna asta evidentă?
Vechi 05.03.2010, 01:29:50
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De curiozitate, pentru ce adventistii considera botezul penticostal de exemplu nevalid?

Sau considera ca este ok practica multi-botezarii?
Poate fi considerat valid, însă de cele mai multe ori, aceștia solicită botezul. Am avut cazuri (și chiar la noi în comunitate) în care foști penticostali au fost primiți în biserică fără botez (doar prin votul comunității).
Vechi 05.03.2010, 10:11:39
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Stimate domnule Cipirilă, sunteți sincer că nu aveți vreme să citiți postările de pe aici... mă întreb cât de obiectiv puteți fi în calitate de "observator" și mai mult: avizat a emite recomandări?

Sigur ca este avizat, doar este pe forumul ortodox, el fiind ortodox si nu adventist
Vechi 05.03.2010, 11:18:55
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
Sigur ca este avizat, doar este pe forumul ortodox, el fiind ortodox si nu adventist
Sunteți domnul Cipirilă ori avocatul dânsului?
Vechi 05.03.2010, 12:15:18
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Poate fi considerat valid, însă de cele mai multe ori, aceștia solicită botezul. Am avut cazuri (și chiar la noi în comunitate) în care foști penticostali au fost primiți în biserică fără botez (doar prin votul comunității).
Zici ca comunitatea(cacofonie intentionata) adventista e ultima si cea mai tare comunitate crestina.De vin oamenii asa abundent, cer sa fie botezati si sunt asa de plini de fericire.Eu cred ca mananci "rahat" mult cand ne spui lucrurile astea.Si lucrurile de fapt nu stau chiar asa si nu sunt asa de roz precum par.Comunitatea adventista este o secta imputita , in care adunatura generala e de oameni perversi.

P.S:Ia spune-ne de unde esti tu de e asa in floare adventismul.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42