![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1.N-ai văzut rachete care se lansează de pe submarin? și acela aflat la adâncime? 2.Nu e vorba de oxigen, cred că nu ai citit nimic din ce am scris, ci de presiuni, de apariția forței și de cum menții o direcție. 3.Zburătoarele folosesc aceiași presiune și aceleași pături de aer, iar în apă este și acolo presiune. 4.Cred că tu n-ai făcut fizică deloc. 5.De ce sunt eu pe dinafară că tu ești convins de nenia? 6. Râzi ca și argument că ai priceput pe nenea cu sofismul sofisticat al științei? dar cum să-l fi priceput pe nenia care te îmbârligă cu tot felul de explicații și formule dacă n-ai priceput ce am scris eu, că așa am scris ca să fie foarte simplu de priceput? Deci e clar că n-ai făcut nici mate, nici fizică ci ai cam plimbat pisikaa lui nenia în loc să fi fost atent la ore, dacă tot ai mers la școală, deși mă cam îndoiesc că ar fi avut rost ca să fi mers dumneata la școală. Puteai face altceva mai bun. Last edited by vsovivi; 05.03.2010 at 16:13:39. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1. parca ziceai ca au nevoie de atmosfera. Unde este ea in adancul oceanelor? 2. ti se pare ca daca un obiect aflat in miscare nu intampina o forta nu se poate deplasa? 3. corect. 4. ba am facut, chiar daca nu am fost eminent, totusi imi aduc aminte macar aceste lucruri elementare. 5. "nenia"? 6. iarasi, "nenia"? PS: Daca tot zici ca ai invatat fizica, asta te-au invatat la scoala? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1.Cine a zis de atmosferă prin apă, cred că am greșit când am făcut referire la ceva ce vorbește de sferă, puteam scrie că motoarele alea merg în aer dar pot merge și în apă că este pe ce să se sprijine, dar dumneata am impresia că nici citi nu știi și zici că eu am zis de atmosfera din apă când era clar că la motoare și la rachete mă refeream, că ele merg și prin apă, prin lichid. 2. M-ai lăsat perplex; de unde ai scos concluzia asta ca și cum aș fi susținut eu așa ceva? Dar dacă nu are pe ce să se sprijine, pe ce se poate împinge pe altceva decât aruncând în sens contrar cu ceva bile? Asta acolo unde nu este cădere spre jos, în zona imponderabilităților, când te apropii de Cer, de zona unde se manifestă legile Cerului. 3.4.5.6. Păi nenia ăla te-a păcălit, de aia amintesc de pisikaa lui, și de ecuațiile și axiomele lui foarte sofistiocate. Last edited by vsovivi; 05.03.2010 at 16:26:09. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
2. Dupa tine doar forta gravitatiei produce miscare? Chiar nu inteleg. Ai o nebuloasa in cap. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul | mihailt | Generalitati | 0 | 04.12.2010 14:11:11 |
| cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 18:51:44 |
| Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! | mihailt | Generalitati | 17 | 28.04.2009 14:53:20 |
| Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 24.03.2009 12:02:21 |
| Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 07.03.2009 16:09:42 |
|
|