Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2010, 16:05:56
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
Nu te supara,dar Vsovi are dreptate.Daca vrei sa intelegi mai bine importanta aerului in ce priveste zborul,iti recomand o carte despre initiere in zborul cu parapanta.Cu bine!
Noi nu vorbeam de zborul pasarilor sau al avioanelor. (vsovi mai are sa-mi spuna ca si avioanele pe care le vad pe cer nu sunt adevarate)
vsovivi vorbea de zborul rachetelor in afara atmosferei terestre. Mai precis de cele folosite pentru a ajunge pe Luna.

Last edited by Dumitru73; 05.03.2010 at 16:09:17.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 16:16:17
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Noi nu vorbeam de zborul pasarilor sau al avioanelor. (vsovi mai are sa-mi spuna ca si avioanele pe care le vad pe cer nu sunt adevarate)
vsovivi vorbea de zborul rachetelor in afara atmosferei terestre. Mai precis de cele folosite pentru a ajunge pe Luna.
OK,scuze,am citit paginile anterioare.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 16:18:56
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Aselenizarea a fost doar mimata; nu a avut loc cu adevarat. Se stie de mult timp acest lucru.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 16:24:48
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Aselenizarea a fost doar mimata; nu a avut loc cu adevarat. Se stie de mult timp acest lucru.
Se stie? Unde se stie? Pe la colturi?
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 16:30:33
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Arată-mi și mie că au recunoscut acest lucru.

Nici vorbă, ei încă se laudă cu minciunile și cu ipotezele lor cică ''demonstrate''. Că au ajuns pe Lună și că acum iar or să meargă, fiindcă iată au fost și pe Marte cu roboțelul, care le-a transmis imagini...

N-au recunoscut nimic. Sau eu nu am aflat.

Dacă or să se suie în Cer, or să tragă stelele după ei și or să le arunce pe pământ.

Last edited by vsovivi; 05.03.2010 at 16:33:12.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 16:35:32
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Atunci tot tam tam-ul cu programul spatial si miliardele de dolari bagati in asta si povestile cu colonizarea planetei Marte?

Cu ani in urma intrebam si eu intr-o doara, daca tot au trimis oameni pe luna in '69, si a fost asa un succes nebun, de ce nu au repetat seria 'succesurilor'?
Vechi 05.03.2010, 17:11:46
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Atunci tot tam tam-ul cu programul spatial si miliardele de dolari bagati in asta si povestile cu colonizarea planetei Marte?

Cu ani in urma intrebam si eu intr-o doara, daca tot au trimis oameni pe luna in '69, si a fost asa un succes nebun, de ce nu au repetat seria 'succesurilor'?
Pentru ca acele aselenizari au avut loc in plin razboi rece.
Era o lupta apriga intre americani si rusi. Atat pentru cucerirea spatiului dar mai ales pe plan politic.
Iar rusii deja le luase "fata" americanilor, atunci cand au trimis primul om in spatiu.
Acum situatia este alta. Iar cheltuielile pentru calatoria pe Marte ar fi de cateva zeci de ori mai mari.
Sincer si eu m-am gandit la posibilitatea sa fi fost doar o minciuna.
Dar ganditi-va la situapia politica din acea vreme.
Rusii aveau tehnologia sa urmareasca rachetele americane pentru a le vedea traiectoria.
Atunci, cand se cheltuiau sume uriase pentru propaganda si cand doar o medalie castigata de un sportiv rus in fata unui american era motiv de sarbatoare nationala, nu crezi ca o asemenea inselaciune ar fi fost folosita de rusi sa umileasca America?
Ori stim ca Rusia a fost mereu pe locul 2.

Last edited by Dumitru73; 05.03.2010 at 17:18:35.
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 17:18:42
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Pentru ca acele aselenizari au avut loc in plin razboi rece.
Era o lupta apriga intre americani si rusi. Atat pentru cucerirea spatiului dar mai ales pe plan politic.
Iar rusii deja le luase "fata" americanilor, atunci cand au trimis primul om in spatiu.
Acum situatia este alta. Iar cheltuielile pentru calatoria pe Marte ar fi de cateva zeci de ori mai mari.
Sincer si eu m-am gandit la posibilitatea sa fi fost doar o minciuna.
Dar ganditi-va la situapia politica din acea vreme.
Rusii aveau tehnologia sa urmareasca rachetele americane pentru a le vedea traiectoria.
Atunci, cand se cheltuiau sume uriase pentru propaganda si cand doar o medalie castigata de un sportiv rus in fata unui american era motiv de sarbatoare nationala, nu crezi ca o asemenea inselaciune ar fi fost folosita de rusi sa umileasca America?
Ori stim ca Rusia a fosta mereu pe locul 2.
Pai din cate stiu, in acea perioada rusii au fost primii care au afirmat ca a fost o "facatura".
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 17:19:54
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Pai din cate stiu, in acea perioada rusii au fost primii care au afirmat ca a fost o "facatura".
De unde stii asta?
Vorbesti de statul rus, sau de un rus oarecare?
Reply With Quote
Vechi 05.03.2010, 17:40:28
Miha-anca
Guest

Implicit

Am vazut un film documentar pe aceasta tema. au facut acest lucru, deoarece, spun ei, rusii au furat de la ei documentatia privind naveta spatiala si au facut primii zborul cu om in cosmos.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul mihailt Generalitati 0 04.12.2010 14:11:11
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga andrei_im Generalitati 8 31.12.2009 18:51:44
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! mihailt Generalitati 17 28.04.2009 14:53:20
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 24.03.2009 12:02:21
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 07.03.2009 16:09:42