![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu unul sunt sigur ca nu pacatuiesc cu nimic ca nu cred in povesti la a suta mina. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai si eu ce ziceam? Roaga-te ca sa le vezi. Dar nu asa cu 'fitze'
|
|
|||
|
|||
![]()
Serios, si care sunt minunile vazute de tine PERSONAL?...sau tu esti cea fericita :)))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar eu iti zic ca daca iti doresti cu adevarat si fara 'fitze' o sa vezi si tu 'lucruri minunate'. "Cere si ti se va da" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu te cred. Pe mine m-a ajutat Dumnezeu,Maica Domnului si Sfantul Antonie Cel Mare fffffoarte mult. As fi o mare cretina daca nu as credein Ei si in MINUNILE LOR...
Pot sa spun ca la inceput nici eu nu L-am cunoscut, desii mi s-a aratat prin fapte si mi-a indeplinit toate rugaciunile dar tot nu am putut sa cred pentru ca mintea noastra este pamanteneasca, nu poate sa creada MINUNILE MANTUITORULUI dar m-am rugat mult si mi-a dat intelepciune sa inteleg ce voia sa imi arate de fapt. Nu vreau sa supar pe nimeni,nu ma cred sfanta.....eu sunt cea mai pacatoasa dintre toti. Am vrut sa spun ce am invatat de la Dumnezeu,sunt fapte reale....ar fi mai mult de povestit dar nu vreau sa va plictisesc.... DOAMNE AJUTA SA AVEM MULTA MULTA INTELEPCIUNE DE LA DANSUL..... |
|
|||
|
|||
![]()
Editat ca nu are rost :)
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 06.03.2010 at 20:36:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot c'est la vie vei cinta? De ce lumina nu vine i vazul TUTUROR? te-ai intrebat asta vreodata?..asa ca pe vremea marilor Proorocilor |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! | FireSpirit | Generalitati | 128 | 23.09.2011 12:45:46 |
diavolul cica cere permisiunea lui Dzeu | annajanette | Generalitati | 24 | 18.05.2011 23:11:46 |
l-am iubit pe dzeu dar acum simt manie | ingerul_pazitor | Generalitati | 106 | 07.12.2010 20:47:20 |
Daca fumezi, Dzeu nu te ajuta? | annajanette | Generalitati | 12 | 22.06.2010 02:16:23 |
Minunile facute de Dzeu | annajanette | Generalitati | 58 | 18.02.2010 21:43:57 |
|