![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca oamenii l-ar vedea pe Dumnezeu ar ajuta saracii din teama pedepsei eterne, nu de dragul lor. Daca oamenii l-ar vedea pe Dumnezeu toti ar merge la Biserica precum robotii. Daca oamenii l-ar vedea pe Dumnezeu nu am mai putea alege decat ceea ce vrea Dumnezeu. Nu ar mai exista liberul arbitru. Zice-se prin unele interpretari ale Apocalipsei ca dupa ce va invinge pe Antihrist, Hristos va lega pe Satana vreme de mii de ani si va face pe Pamant o Imparatie a Pacii. Oamenii vor vedea, si totusi, cand Intunecimea sa va fi deslegat, pe multi va atrage de partea sa.... Multi vor atunci, "nu ne trebuie Dumnezeu, ne-am saturat de tiranie ! Vrem tigari, vrem droguri, ce atatea restrictii, vrem libertate, nu mai vrem sa fim sclavii nimanui !" Fraza din urma, sub forma asta sau sub forme mai elaborate e folosita frecvent in retorica grupurilor sataniste. Pe Dumnezeu puteti sa il gasiti prin stiinta si ratiune. E drept, putina stiinta s-ar putea sa va impinga in ateism (cum se intampla de atatea si atatea ori), dar mai multa stiinta duce eventual la Deism. Last edited by Zalmoxis_Nemuritorul; 06.03.2010 at 21:46:16. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! | FireSpirit | Generalitati | 128 | 23.09.2011 12:45:46 |
diavolul cica cere permisiunea lui Dzeu | annajanette | Generalitati | 24 | 18.05.2011 23:11:46 |
l-am iubit pe dzeu dar acum simt manie | ingerul_pazitor | Generalitati | 106 | 07.12.2010 20:47:20 |
Daca fumezi, Dzeu nu te ajuta? | annajanette | Generalitati | 12 | 22.06.2010 02:16:23 |
Minunile facute de Dzeu | annajanette | Generalitati | 58 | 18.02.2010 21:43:57 |
|