Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.03.2010, 10:33:56
andreea707 andreea707 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Implicit rugaciuni pentru ajutor la casatorie ( dupa parintele ARGATU )

Buna ziua!

Vreau sa stiu daca a facut cineva aceste rigaciuni, si cum i-a mers ulterior. Eu de astazi incep. Voi tine post luni si vineri. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa si reusesc.
Reply With Quote
Vechi 08.03.2010, 10:36:43
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreea707 Vezi mesajul
Buna ziua!

Vreau sa stiu daca a facut cineva aceste rigaciuni, si cum i-a mers ulterior. Eu de astazi incep. Voi tine post luni si vineri. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa si reusesc.
Incearca sa te si spovedesti in acest post. Daca vei avea credinta, rugaciunile tale se vor implini.
Vechi 01.10.2010, 13:02:01
Mariana77 Mariana77 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.09.2010
Implicit Buna Andreea!

Citat:
Buna ziua!

Vreau sa te intreb daca ai reusit sa faci aceste rugaciuni pana la capat si daca ti s-a indeplinit visul, daca l-ai cunoscut pe cel destinat tie. Nu ai mai revenit pe forum sa ne spui si as vrea sa stiu ce s-a mai intamplat. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 18.10.2017, 12:27:35
Bucuriepedrum's Avatar
Bucuriepedrum Bucuriepedrum is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2017
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mariana77 Vezi mesajul
Vreau sa te intreb daca ai reusit sa faci aceste rugaciuni pana la capat si daca ti s-a indeplinit visul, daca l-ai cunoscut pe cel destinat tie. Nu ai mai revenit pe forum sa ne spui si as vrea sa stiu ce s-a mai intamplat. Doamne ajuta!
Cică cel destinat ție. Nimeni nu ne este destinat. Dumnezeu te lasă să alegi, îți pune în față mai mulți oameni. Nu mai veniți cu tâmpenii precum "jumătatea mea", "suflet pereche". Mergeau în Antichitate și în romanele siropoase, creștinismul funcționează altfel.
Vechi 11.01.2014, 14:45:04
Diana AMG's Avatar
Diana AMG Diana AMG is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.06.2013
Implicit

Citat:
Buna ziua!

am o mica rugaminte : nu tineti "reteta" asta fara sa cereti sfatul parintelui duhovnic!nu lasati sa va sminteasca tot ce scrie pe aici...
Reply With Quote
Vechi 01.08.2014, 20:16:32
ciresica ciresica is offline
Member

Data înregistrării: 25.12.2009
Implicit

Citat:
Buna ziua!

Draga Andreea,

E bine ca te-ai hotarat sa postesti, dar nu e suficient. Mai sunt si alte fapte ale credintei pe care trebuei sa le faci.
Nu face tot ce spune acolo parintele Argatu. Dumnezeu nu este o masina de indeplinit dorinte. (Parintele Argatu este o figura cam controversata. Chestia cu sapte lumanari sau noua sau nu stiu cate ”puse in cruce” nu prea e ortodoxa.)
Cele mai bune sfaturi le-a dat doamna care spunea sa te spovedesti si sa te tii de biserica.
Dar, cel mai bine, daca vrei sa te ajute Dumnezeu, este sa-ti pastrezi fecioria pana la cununie, si sa te rogi cum stii tu pentru a-ti gasi perechea. Vezi ca nu primul de care te vei indragosti este si cel ales. Depinde de varsta pe care o ai. Trebuie sa te maturizezi. Si atunci cand si tu si ”el” veti fi maturi, atunci Dumnezeu va va intalni.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Argatu ionelnelu Stiri, actualitati, anunturi 37 18.10.2011 14:13:29
Parintele Ilarion Argatu ionelnelu Calugarul 12 08.05.2008 21:49:02
Rugaciuni pentru parintele Mihail Cazacu Tudor Rugaciuni 2 16.03.2006 16:56:15