![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua!
Vreau sa stiu daca a facut cineva aceste rigaciuni, si cum i-a mers ulterior. Eu de astazi incep. Voi tine post luni si vineri. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa si reusesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Incearca sa te si spovedesti in acest post. Daca vei avea credinta, rugaciunile tale se vor implini.
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa te intreb daca ai reusit sa faci aceste rugaciuni pana la capat si daca ti s-a indeplinit visul, daca l-ai cunoscut pe cel destinat tie. Nu ai mai revenit pe forum sa ne spui si as vrea sa stiu ce s-a mai intamplat. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Cică cel destinat ție. Nimeni nu ne este destinat. Dumnezeu te lasă să alegi, îți pune în față mai mulți oameni. Nu mai veniți cu tâmpenii precum "jumătatea mea", "suflet pereche". Mergeau în Antichitate și în romanele siropoase, creștinismul funcționează altfel.
|
||||
|
||||
![]()
am o mica rugaminte : nu tineti "reteta" asta fara sa cereti sfatul parintelui duhovnic!nu lasati sa va sminteasca tot ce scrie pe aici...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E bine ca te-ai hotarat sa postesti, dar nu e suficient. Mai sunt si alte fapte ale credintei pe care trebuei sa le faci. Nu face tot ce spune acolo parintele Argatu. Dumnezeu nu este o masina de indeplinit dorinte. (Parintele Argatu este o figura cam controversata. Chestia cu sapte lumanari sau noua sau nu stiu cate ”puse in cruce” nu prea e ortodoxa.) Cele mai bune sfaturi le-a dat doamna care spunea sa te spovedesti si sa te tii de biserica. Dar, cel mai bine, daca vrei sa te ajute Dumnezeu, este sa-ti pastrezi fecioria pana la cununie, si sa te rogi cum stii tu pentru a-ti gasi perechea. Vezi ca nu primul de care te vei indragosti este si cel ales. Depinde de varsta pe care o ai. Trebuie sa te maturizezi. Si atunci cand si tu si ”el” veti fi maturi, atunci Dumnezeu va va intalni. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Argatu | ionelnelu | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 18.10.2011 14:13:29 |
Parintele Ilarion Argatu | ionelnelu | Calugarul | 12 | 08.05.2008 21:49:02 |
Rugaciuni pentru parintele Mihail Cazacu | Tudor | Rugaciuni | 2 | 16.03.2006 16:56:15 |
|