![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca ai oservat dar ai inceput sa-ti raspunzi singura mesajelor tale :)))) oare acest detaliu nu-ti da de gindit?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
2.Ia analizează un pic "blândețea" din următoarele apelative folosite de Domnul când avea de-a face cu ipocriți și aflători în treabă: "Fățarnicilor, bine a proorocit Isaia despre voi ....." (Matei 15:7 și urm.) "Un neam viclean și preacurvar cere un semn...." (Matei 15:4) "Vai de voi cărturari și farisei fățarnici...." (Matei 23:13 și urm.) " Șerpi , pui de năpârci ......." (Matei 23:33) Și mai sunt. Atenție când vorbești despre ceva, asigură-te că ai cât de cât habar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce ne abate de la mantuire se numeste mai degraba pacat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei care au introdus aceste adaugiri cred ca erau foarte grabiti sa o faca. Scoala crestina nu include ansusirea acestor injurii. Militantismul asta nu te face un bun crestin |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sincer, ai un mare avantaj... te cunoaște toată lumea și ești liniștit, pe mine nu mă știe nimeni ...în lucrările ortodoxiei ești as. Eu nu pot să spune despre mine mai nimica, poate se milostivește Domnul de mine, păcătosul! |
|
|||
|
|||
![]()
Explicatia nu-mi apartine, am preluat-o dintr-o carte despre erezii (da citesc carti despre erezii si vad cu groaza ca si eu sunt afectata de idei eretice contemporane.. cand imi fac ordine in concepte, poate deschid un topic despre apostazia contemporana).
Si mi se pare ca explica destul de bine lupta impotriva ereziilor.. cei care au luptat impotriva lor nu au luptat pentru idei, ci chiar pentru viata. Daca nu ar fi fost atat de daunatoare incat sa ameninte maintuirea, biserica nu ar fi luptat atat impotriva lor. Pacate? Pai cad, ma ridic (cu ajutorul lui Hristos), iar cad, iar ma ridic... Dar daca o sa cred idei eretice.. cum mai vad ca sunt in pacat? Cine ma ridica (daca nu ma smeresc)? etc.. vai de sufletele noastre. Citat:
Last edited by anna21; 11.03.2010 at 19:48:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Unde, Andrei?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te mai ajuta Moshe in demersul asta.. hihihi LOL, tu sa fii sanatos, Andrei, ca pe toate le ai: esti bogat, te-ai imbogatit si nimic nu-ti lipseste. (Dumnezeu sa te apere. Si pe noi toti) |
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu? Se pot face completari la propriile afirmatii. Nu vad nimic rau in asta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
Pentru crestini:de ce credeti ca intra ateii pe un forum crestin? | flying | Generalitati | 21 | 11.04.2010 23:23:37 |
Ce credeti despre vedenii? | lacrimi | Din Noul Testament | 42 | 28.03.2010 20:48:52 |
Ce credeti despre noul Patriarh | andorueca | Generalitati | 14 | 19.05.2008 21:33:56 |
Prezenta catolicilor pe Forum | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 71 | 29.04.2008 17:24:37 |
|