Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.03.2010, 21:32:12
 Remus 's Avatar
Remus  Remus  is offline
Member

Data înregistrării: 24.02.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Sunt pentru curatenie generala!!!

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Eu mă lupt de ceva vreme să o lăsăm mai moale cu ateii, cu neoprotestanții, cu orice fel de prozelitism mascat. Discuțiile cu ateii, mai ales cu ăștia care intră pe forum, sunt curată pierdere de vreme. Ei de fapt intră aici să se distreze pe seama noastră, stimulând zelul repezit de misiune al creștinilor și pofta de taclale pe care, vă supărați au ba, mulți dintre useri ortodocși le exersează din plin, total inadecvat adeseori.
Eu nu sunt neapărat pentru izolare dar trebuie să cercetezi duhurile care-ți dau târcoale, nu să le dai apă la moară, așa , de dragul conversației. Biserica te învață să fi smerit , nu idiot. Vă las plăcerea să descoperiți singuri în Noul Testament numeroasele locuri unde ni se spune cum trebuie tratați asemenea oameni (mă refer la batjocoritori, nu la cei care caută sincer un răspunsuri la marile întrebări ale vieții). Ăștilalți, "miștocarii" sunt atei convinși de parcă ateismul n-ar fi o privare de ceva, ci un fel de religie a absenței lui Dumnezeu.
Cred că în Postul Mare, perioada aceasta (și) de curățire, ar trebui făcută și un pic de curățenie pe forum, care nu numai că a devenit uriaș cantitativ, redundant, dar uite că se face acum azil la toți sectarii, slabcugetătorii, oameni care nu caută să cunoască credința ortodoxă ci vor să-și impună smintelile lor.

Sunt de acord 100% cu fratele Mihailc!!!SUNT PENTRU CURATZENIE GENERALA!!!
/una e sa sfatuiesti iubitori de Adevar, care vor sincer sa afle si alte pareri ca intr-un tarziu sa se edifice (acestia fiind 10%) si ALTA e sa polemizezi in van cu mishtocarii , SMECHERII FARA ACOPERIRE/ zefemitorii (90%) care bruiaza, si zapacesc cu buna stiintza pe cei 10 % bineintentionati! Degeaba le sugerezi ce carti sa citeasca , degeaga le faci trimiteri /sinteze /referate/site-uri similare PUR SANGE ORTODOXE ca ei tot nu le citesc
caci nu ii intereseaza, merirea lor (voluntara sau involuntara ) de a sminti ORICUM E DERANJANTA SI DELOC PRACTICA! am toata rabdarea din lume cu cei smeriti care isi doresc sa fie luminati ,dar devin involburat (caci sunt un ortodox incepator) cand vad ignorantza agresiva!!! Sunt care posteaza pe acest forum de 4-5 ani si TOT RATACITI SUNT , SI TOT SEAMANA SCAIETZI SI BURUIENI / si o fac cu mare verva si cu maxim de obraznicie... POATE IMI SPUNE SI MIE CINEVA CUI FOLOSESC ASEMENEA PREZENTZE???pai 5 ani de iubit aproapele nu sunt indeajuns??? adica daca voiau nu se dumireau care e credintza adevarata, randuielile adevarate???
Nu e limpede din ce increngatura fac parte?...
Ortodoxia nu are nevoie de prozelitism/ noi nu batem din usa in usa/si nu agresam lumea pe strada ca sa dobandim enoriashi! VIN EI SINGURI CEI DE BUNA CREDINTZA!ARE GRIJA BUNUL DUMNEZEU!
Doamne ajuta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce credeti despre diferenta de varsta? Sonrisa Nunta 117 29.03.2013 18:42:18
Pentru crestini:de ce credeti ca intra ateii pe un forum crestin? flying Generalitati 21 11.04.2010 23:23:37
Ce credeti despre vedenii? lacrimi Din Noul Testament 42 28.03.2010 20:48:52
Ce credeti despre noul Patriarh andorueca Generalitati 14 19.05.2008 21:33:56
Prezenta catolicilor pe Forum PadreCory Biserica Romano-Catolica 71 29.04.2008 17:24:37