Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.03.2010, 23:05:25
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai Regele Solomon a fost numit arhitectul Templului din Ierusalim....si cam in jurul acestui concept se invarte masoneria. Pana sa isi schimbe statutul de organizatie secreta (pentru ca nu cred ca mai are sens acum...de moment ce au devenit foarte deschisi) aveau ca password- mistria....o aruncau peste cap/ umar (nu mai stiu exact)...si asa se identificau ca fiind masoni, isi si spun arhitecti...si probabil in baza asta se gandesc sa schimbe " arhitectura" lumii...
aaa,ms.Credeam ca se referea Solomon avea acelasi scop cu masoneria,de aia mi s-a parut ciudat.
Vechi 11.03.2010, 23:37:13
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Evreii sunt oameni ca si romanii, ca si chinezii, ca si americanii.
Toti suntem oameni, de ce trebuie sa facem aceste discriminari?

Last edited by zoridezi; 11.03.2010 at 23:47:08.
Reply With Quote
Vechi 13.03.2010, 16:05:25
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Evreii sunt oameni ca si romanii, ca si chinezii, ca si americanii.
Toti suntem oameni, de ce trebuie sa facem aceste discriminari?
Buna intrebare..acum pune-o evreilor sa vezi ce-ti vor raspunde.Daca un evreu se casatoreste cu o crestina e aproape izolat de societate.Nu exista popor mai rasist ca evreii..si in tot acest timp ei se plang peste tot de antisionism si antisemitism.
Reply With Quote
Vechi 13.03.2010, 21:12:18
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
Buna intrebare..acum pune-o evreilor sa vezi ce-ti vor raspunde.Daca un evreu se casatoreste cu o crestina e aproape izolat de societate.Nu exista popor mai rasist ca evreii..si in tot acest timp ei se plang peste tot de antisionism si antisemitism.
.......................
Reply With Quote
Vechi 13.03.2010, 21:22:17
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Exista o teorie a conspiratiei care zice ca evreii ar fi cauzat holocaustul ca sa poata ajunge in tara lor.
Reply With Quote
Vechi 15.03.2010, 00:56:53
jerusalem
Guest

Implicit

Citat:
Nu credeti tot ce auziti. In nici un caz un evreu care se casatoreste cu o crestina nu este izolat de societate. Vorbesc din proprie experienta, fiind casatorita cu un evreu si da, sunt crestina.
Nici macar eu, ca crestina nu sunt izolata de societate, din contra pot spune ca tocmai datorita faptului ca e vorba de Israel, unde oamenii sunt obisnuiti sa primeasca an de an oameni noi, integrarea este mai usoara. Exista scoli speciale unde te invata limba ebraica, sunt scoli unde vezi atat evrei veniti din alta tara, cat si crestini sau arabi. Daca nu vorbesti bine ebraica, nimeni nu va rade de tine, din contra vor incerca sa te ajute. Cel putin aceasta este experienta mea aici.
Intr-adevar sunt mici probleme datorate diferentelor de credinta, care poate vor afecta copiii nascuti dintr-o mama crestina, dar asta e un alt subiect.
Dar sa stiti ca oamenii de zi cu zi nu difera cu nimic fata de oamenii din alte locuri, poate ca sunt un pic mai retinuti la inceput dar totul e sa le dai o sansa.
Si sa nu ne comparam cu ei, viata intr-o tara care e non stop in stare de alerta sub amenintarea atacurilor interne, externe nu e chiar asa de usoara.
Reply With Quote
Vechi 19.12.2011, 14:25:14
mariaty mariaty is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.12.2009
Implicit

Citat:
Indiferent cum il numesc pe Dumnzeu ,si indiferent cum santem impartiti Dumnezeu e unul singur..important e sa crezi sa te rogi ...de mult timp ii judecam numai pe altii si ne batem cu pumnul in piept,fara sa-i ingaduim pe ceilalti pe linga noi ...e crestineste sa deschidem noi si noi cutii ale pandorei si sa infieram cu ura ..nu cred ca avem noi dreptul sa judecam legile diferitelor religii ci doar sa le ingaduim..
Iarta-ne Doamne ca nu stim ce facem!!
Reply With Quote
Vechi 19.12.2011, 15:13:13
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Eu am adus in discutie evreii si jidanii! Si conform spuselor unor sfinti parinti,este o mare diferenta intre ei!
Reply With Quote
Vechi 19.12.2011, 15:26:46
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Eu am adus in discutie evreii si jidanii! Si conform spuselor unor sfinti parinti,este o mare diferenta intre ei!
jidanii sunt masonii ?
Reply With Quote
Vechi 19.12.2011, 15:38:45
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

O mare parte da,sunt si masoni.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calculul zilei la evrei culianul Sfintele Pasti - Invierea Domnului 9 17.04.2012 20:49:52
eu nu inteleg ceva: despre evrei annajanette Generalitati 10 17.05.2010 00:38:50
Inmormantarea la evrei. Evreulcelales Iudaismul 9 17.12.2009 18:44:18
Anul Nou la Evrei costel Stiri, actualitati, anunturi 9 25.10.2009 20:52:37
intrebari despre evrei dianadi Generalitati 9 01.02.2009 22:10:20