![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da dar zice "dintre hotararile luate mentionam". Tu crezi ca e doar un zvon?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana nu vad copie dupa foaia pe care membrii Sfantului Sinod au semnat asa ceva nu stiu ce sa zic.
Referitor la preotii divortati care nu s-au recasatorit: Daca preoteasa insealata de duhuri rele a unui preot paroh a cerut divortul care e vina preotului paroh?Pentru ce sa isi piarda parohia si dreptul de a preda religia din acest motiv? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
fara suparare, dar cred ca nimeni nu pleaca de-acasa de prea mult bine. nu cred ca exista cazuri clare cand e alba sau e neagra, realitatea in general e destul de cenusie. cu ocazia asta mi-am adus aminte de ce scria windorin pe un alt topic, de la parintele sau citire. ceva in genul ca daca intr-o relatie unul este perfect, atunci imperfectiunile celuilalt nu mai conteaza.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca se merge pe ideea ca cine nu e in stare sa-si tina in ordine propria casa, nu i se pot incredinta destinele/ vietile altora. tocmai pentru ca nu e vorba numai de teorie, ci si de practica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai stai mai soro Mirela sotia e cumva calculator sa o programeze preotul sa faca ce vrea el?
Suntem oameni liberi toti unui om poti sa ii zici sa faca ceva dar ramane ca omul respectiv sa faca daca si el voieste sa faca. |
|
|||
|
|||
![]()
Preotul se cuvine sa fie gospodar asta inseamna ce se zice "sa isi chiverniseasca" casa proprie.
http://www.archeus.ro/lingvistica/Ca...ery=CHIVERNISI A administra cu economie fara sa faca risipa. Asta inseamna ca preotul sa nici nu fie cheltuitor aiurea. Daca sotia e inselata de draci si vrea sa se desparta de tine ca nu ii cumperi haine multe sau ca dracii o inseala sa vrea altele care pot aduce sminteala credinciosilor ce faci smintesti credinciosii facand ce zice sotia? Eu cred ca nu faci asa ci faci cum este de folos sufletesc credinciosilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine asa putem discuta la nesfarsit.
Eu sper sa nu fie scosi preoti din preotie divortati si care nu sunt recasatoriti ca ar fi necanonic. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adio flori ... | ioanna | Generalitati | 25 | 02.07.2013 13:01:21 |
Sfaturi pentru cei divortati! | viviana | Nunta | 14 | 11.08.2012 20:35:15 |
Lasa darul tau acolo inaintea altarului | clementia | Generalitati | 24 | 28.03.2012 14:14:10 |
cum sa spun ? | odi_groza | Pocainta | 22 | 11.09.2010 15:04:18 |
|