Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Nu inteleg de ce a fost data jos cu atata tam-tam, se putea sa vina un grup cat de cat organizat, si la lasatul serii...zbang zbang tranc!!!  Eu una nu sunt de acord nici cu aceste " monumente" amplasate in pofida opiniei publice
Parerea mea...
|
Nu puteau sa vina pe furis, vii pe furis atunci cand simti ca nu ai dreptate si faci ceva rau. Daca simti ca ai dreptate si faci un lucru bun vii la lumina zilei. Vezi diferenta intre cum a venit Iisus Hristos ziua pe fata propovaduind cele Sfinte, si vezi cum lucreaza masoneria mondiala pe ascuns, pe intuneric, pt ca stie ca face ceva rau.
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Normal...cei tolerati nu trebuie sa provoace majoritatea in mojlocul careia traiesc...evident, sau tu vezi lucrurile invers...minoritatea face legea???
Si evident chiar nu imi place amploarea care a luat-o acest concept, toti spun prostii, fac prostii...dar in momentul in care li se replica, oooops...apare din tolba toleranta, si hop cel care a fost ofensat de fapt se transforma in incult si intolerant!
Si in plus cine a spus ca toti vor sa fie toleranti obligat fortat? 
|
Conform normelor diavolesti impuse de UE minoritatea are intaietate. Ei stiu foarte bine ca oamenii chiar daca sunt pacatosi totusi in adancul lor sunt inclinati spre bine, spre normalitate. Si atunci cum poti impune niste mizerii imbratisate de 2% unei majoritati de 98%??
Sa-ti dau un exemplu ca sa intelegi cum functioneaza schema: o universitate din Marea Britanie. Un grup de studenti crestini isi infiinteaza o asociatie a studentilor crestini. In universitatea respectiva deja exista asociatia studentilor homosexuali. Homosexualii protesteaza ca aceasta asociatie crestina este discriminatorie fata de ei dat fiind ce spune Biblia despre homosexuali. Dau in judecata asociatia crestina si (evident dupa legile UE!)castiga. Asociatia crestina este obligata sa-si schimbe numele si sa primeasca in randurile ei si homosexualii (ca sa nu fie discriminati). Drept rezultat asociatia studentilor crestini se desfiinteaza iar cea a homosexualilor exista nestingherita in continuare.
Cam asta este legea si ideologia UE! Acest lucru se va intampla si in Romania. Doar trebuie sa mai treaca un pic de timp, sa fie diluate si mai mult valorile crestine prin toate mijloacele massmedia si in curand nu vei mai putea spune ca esti crestin in Romania! Asteptati si veti vedea.