![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu aparitia agriculturii s-a daugat carnii si piinea. Cei din grupul O+ au vrut carne, insa la "aprozar" se vindea piine. Parte din carnivorii aia au cam murit, parte nu. Eu apartin de aceia care au supravietuit. Cu timpul au fost mutatii si a aparut grupa B. Oameni carora le placea piinea. Unii au devenit vegetarieni. PS: e bine sa crezi in Dumnezeu si nu cred ca ai pacatuit intrebind. Mergi in pace, fiule. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce grupa de singe aveau Ingerii care sau inpreunat cu fiicele oamenilor? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De exemplu: ambii aveau AB. Atunci, dintre copiii lor, doi puteau sa aiba A, respectiv B. Casatorindu-se, daca unul din parinti avea grupa A iar celalat grupa B, copiii puteau avea orice grupa, inclusiv O! Poate fi dovedit stiintific.
Last edited by Lorena; 16.03.2010 at 20:46:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Unde e iubire,bunatate,puritate,apare lumina,viata,energie,poate chiar si un corp,asa apare o fiinta pe lume,hai sa lasam deoparte grupele de sange,e pacat sa nu vedem frumusetea minunilor din noi,sa nu mai incercam sa fim atat de suspiciosi,sa multumim si atat
|
|
|||
|
|||
![]()
Io cred ca ingerii au acolo niste ambrozie parfumata, dar nu stiam ca "vorba aia" cu doamnele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Grupa de singe e f importanta. Ia da-i unuia grupa nepotrivita. Va muri, saracu'. Singele este licoarea vietii si are si inteles spritual. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Geneza 6 cu 1,2,4. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"impreunat" e mai bine. M-am uitat in Biblie. Acei ingeri sunt considerati acolo "fiii Domnului" Si Hristos are denumirea aceasta. Oare si El, .... asa si pe dincolo? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ce crezi despre HRISTOS? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacat ca nu a ramas la barca lui la Balta Tiberiei, cu vreo fetica evreica de famelie buna. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre transfuzia de sange | Mirela0110 | Generalitati | 29 | 02.10.2016 11:52:19 |
Donati sange! | Dia20_diana | Umanitare | 77 | 08.07.2016 09:04:10 |
Doneaza sange ! | Meritoriu | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 17.01.2012 19:03:41 |
Despre picaturile de sange varsate de IisusHristos | Daneza | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 07.12.2007 12:25:41 |
|