![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa nu ne lasam inselati![/quote] da frate , ai dreptate si eu sunt impotriva radiesteziei si tuturor ratacirilor din gama , dar unde este erezia la spetza povestita de mine, ? unde este mai exact "picatura de murdarie" cum spui tu,caci sincer abia astept s-o descopar ca s-o mestec cu prietenul asta al meu! ( adica s-o discut) din moment ce incurajeaza absolut Toate Randuielile Ortodoxe, si chiar ii cearta pe pacientzi ca nu merg la Biserica , eu nu bag mana in foc pentru toti care practica sacroterapie( probabil mai sunt si intrushi ) dar pe baiatul asta chiar il stiu de-o viatza ,e un artist,un intelectual rasat si totushi un model de smerenie si bunatate,si are un duhovnic extraordinar, Staretzul Manastirii Stavropoleus, crezi ca l-ar lasa sa orbecaiasca daca ar fi greshit? trebuie sa constientizam ca meridianele energetice exista in corpul uman , asta nu e ratacire ! dau un exemplu pueril : unii pt dureri de cap iau un algocalmin altii prefera sa nu bage chimice in ei si se maseaza la tample ! E VREUNUL DIN EI VRAJITOR? :) o sa spui ca banalizez , ok! un exemplu mai serios : cand sunt constipati unii iau ciocolax altii se maseaza in "fundul vaii" (la imbinarea degetului aratator cu indexu') in sensul invers acelor de ceasornic... la mine are efect! asta inseamna ca sunt mai putin ortodox? adevarul e ca este foarte stravezie linia dintre magie si medicatie normala ;cum e foarte stravezie si linia dintre credintza si habotnicie ...eu insumi cateodata ma surprind fiind habotnic Doamne ajuta!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Calatorii astrale - pro sau contra? | Nicador | Intrebari utilizatori | 49 | 01.02.2011 13:50:11 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
Noua dreapta - pro sau contra ? | heorhe | Generalitati | 25 | 15.08.2010 12:35:08 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|