Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2010, 00:10:01
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Nu a zis nimeni sa faci nimic altceva cetatenilor rromi decat sa se aplice legile in vigoare.
Reply With Quote
Vechi 23.03.2010, 00:10:20
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Aaaa...scuzati, sa nu se creada ca am cumva ceva cu Kabral...mie mi-e simpatic, eu cu tiganizarea...am o problema, si cu toti cei care corup specificul unei tari de la care ar avea ceva de invatat, decat de corupt prin lucruri negative...
Reply With Quote
Vechi 23.03.2010, 00:12:08
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Andrusca..ce spui tu este o realitate generalizata..si nu este vorba de toleranta..pentru ca nu s-a facut nimic pentru ei..si-au format o cultura proprie..la care majoritatea romanilor saraci..au aderat..nu cred ca manelele si telenovelele au vre-o treaba cu crestinismul..nici de rau..dar nici de bine..pur si simplu asta suntem..iar daca vom fi priviti si tratati cu dispretz in continuare de mai marii nostri..riscam sa ne manelizam de tot..
Reply With Quote
Vechi 23.03.2010, 00:12:25
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Nu a zis nimeni sa faci nimic altceva cetatenilor rromi decat sa se aplice legile in vigoare.
Nu exista "rromi"! Exista tigani si limba tiganeasca! Mihailt, de ce le faci jocul?
Reply With Quote
Vechi 23.03.2010, 00:15:49
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Cred ca pe langa asta a aparut si un sentiment..asa nu stiu de respingere..chiar daca o parte din ei stiu ca se exprima agramat..si ca ceea ce fac..este incultura pura..dar pur si simplu nu vor sa fie ca "baietii destepti"..nu-i au ca model..mai degraba trateaza cu dispretz..pe totzi care nu sunt de acord..iar este mare numarul..celor care vor sa dea impresia ca nu sunt tiganizati..pentru ca "da bine'..dar in privat se exteriorizeaza..
Reply With Quote
Vechi 23.03.2010, 00:15:51
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
...traiesc in Italia de cativa ani. Copii romanilor nascuti aici, nu sunt italieni, sunt romani. ![/b]

Serios? dar pe copiii aceia i-ai intrebat ce sunt?... incearca si o sa vezi ce surprize o sa ai! Crezi ca ceea ce iti imaginezi tu este si conform realitatii?..si nu vorbesc neaparat de Italia sau Spania unde din motive financiare pentru a stringe un ban gramada se locuieste in containere la maginea orasului ci de cei din adevarata emigrare, din nou, nu cei care vin sa taie porcul la Craciun si mai pleaca dupa Pasti.
Reply With Quote
Vechi 23.03.2010, 00:23:12
Antoni0's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Serios? dar pe copiii aceia i-ai intrebat ce sunt?... incearca si o sa vezi ce surprize o sa ai! Crezi ca ceea ce iti imaginezi tu este si conform realitatii?..si nu vorbesc neaparat de Italia sau Spania unde din motive financiare pentru a stringe un ban gramada se locuieste in containere la maginea orasului ci de cei din adevarata emigrare, din nou, nu cei care vin sa taie porcul la Craciun si mai pleaca dupa Pasti.
Copii cred multe: in Mos Craciun, iepuras, s.a.m.d.

Ce conteaza este educatia oferita de parinti copiilor! Daca acestia de mici sunt educati in traditia romaneasca, fii sigur ca nu se vor pierde in marea straina!

Tata a venit cu o plasa aici; si datorita lui Dumnezeu acum avem casa si tot ce ne trebuie!

Deci, se poate! Daca vrei se poate! Dar aia care traiesc in containere, pur si simplu nu'si doresc o schimbare, preferand saracia si mizeria! In acest caz se potriveste foarte bine zicala "Dumnezeu iti da, dar nu'ti baga in traista"! Tipic etniei tiganesti!
Reply With Quote
Vechi 23.03.2010, 00:23:51
Banned

Implicit

Citat:
Minciunile si jignirile unui rusofil (de altfel deja consumate si expirate) chiar nu conteaza! Somn usor "tavares Cozia"!
Nu sunt nici pe departe rusofil, ci doar imi place sa fiu obiectiv si sa ma ghidez dupa roade. La ei macar s-au vazut si s-au AUZIT roadele foarte clar si de care a beneficiat intreaga planeta cind au scapat/salvat DE UNII SINGURI lumea de inselatul de draci Hitler. Legionarii in schimb ce roade au dat?...in afara de a ii sustine pe fascisti?(macar au fost ei cu ceva ORIGINALI, ...NU!
ce ca au mutat cataroaie dintr-un loc in altul in "taberele de munca" legionara.
Daca tii atit de mult la crestinismul lor de ce nu pui umarul la munca voluntara?
Reply With Quote
Vechi 23.03.2010, 00:31:05
Banned

Implicit

Citat:

Ce conteaza este educatia oferita de parinti copiilor! Daca acestia de mici sunt educati in traditia romaneasca, fii sigur ca nu se vor pierde in marea straina!

!
Chiar si cu educatia de care vorbesti, ...mai intereseaza-te, este exact cum povesteste Ciprian. Romana si Romania este un chin pentru ei, care nu pot vorbi bine si intelege ce se petrece acolo. Pentru cei care nu au prins nici macar cei 7 ani de acasa in Ro, aceia nu vor mai vrea sa auda niciodata de excursii acolo. Da, daca vor fi intrebati ce-i cu numele pe care-l poarta, vor spune ca odata ca niciodata...

Altfel este situatia cu alte nationalitati agresiv culturale, arabii,...acolo este alta poveste
Reply With Quote
Vechi 23.03.2010, 00:31:05
Antoni0's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Nu sunt nici pe departe rusofil, ci doar imi place sa fiu obiectiv si sa ma ghidez dupa roade. La ei macar s-au vazut si s-au AUZIT roadele foarte clar si de care a beneficiat intreaga planeta cind au scapat/salvat DE UNII SINGURI lumea de inselatul de draci Hitler. Legionarii in schimb ce roade au dat?...in afara de a ii sustine pe fascisti?(macar au fost ei cu ceva ORIGINALI, ...NU!
ce ca au mutat cataroaie dintr-un loc in altul in "taberele de munca" legionara.
Daca tii atit de mult la crestinismul lor de ce nu pui umarul la munca voluntara?
Esti rusofil Andrei! Prea mult ii "pupi" pe rusi si asta s'a observat din topicurile unde se discuta despre legionari!

Roadele comunistilor rusi? 100.000.000 (O SUTA DE MILIOANE) de morti!

Roadele taristilor? Basarabia furata!

Capitanul a fost cu adevarat profetic cand in secolul trecut afirma:

Apropierea de Rusia

I. Este un gest de tradare pe care poporul roman il face fata de Dumenzeu si fata de ordinea morala a acestei lumi si fata de popoarele care stau in slujba acestei ordini, in razboiul cu puterile nimicitoare ale raului.

Onoare acestor popoare.

Gestul nostru murdareste in fata istoriei obrazul poporului roman, il dezonoreaza.

Numai cu sange, cu sange mult, vom mai putea in viitor sa ne rascumparam onoarea pierduta in fata acelora pe care ii tradam si care ne vor desconsidera.

II. De vor intra trupele rusesti pe la noi si vor iesi invingatoare, in numele Diavolului, cine poate sa creada, unde este mintea care sa sustina, ca ele vor pleca de la noi, inainte de a ne sataniza, adica bolseviza? Consecintele? Inutil a le discuta.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Spovedanie neterminata a poporului meu C.tin Pocainta 20 08.01.2009 02:52:26
Dreapta credinta a poporului roman phradmon Biserica Ortodoxa Romana 33 26.10.2008 10:57:00
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13