Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2010, 23:24:15
CRIS2010
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Nu prea stiu cum e pe la altii,dar am revelatia ca de fapt ortodoxia e singura care te face sa iti vezi cu adevarat pacatele,si care indreapta spre adevarata smerenie.Cred ca ajuta mult aici si exemplul sfintilor,care dupa o viata de pustnicie tot cei mai mari pacatosi se socoteau.
Eu ma regasesc clar si apasat in cele 7 pacate,fara falsa smerenie,si poate doar de manie sa sufar mai putin.Dar celelalte 6 pacate le am din belsug.
Ba chiar raman socat cand ma vad suferind de toate pacatele.
'Doamne Iisuse Hristoase ,Fiul lui Dumnezeu milostiv fi mie pacatosului"
Ortodoxia e cam singura religie , credinta cu picioarele pe pamant si cu mintea ridicata la cele de sus , cat despre pacate , din cele 7 , tot omul are cate putin din fiecare , iar avand cate putin din fiecare , le are din plin pe toate , asa ca nu va mai osteniti in a adauga sau a sterge cate ceva . . . !
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lista parohiilor din Mitropolia Ortodoxa Romana pentru Germania, Europa Centrala si de Nord valinu Intrebari utilizatori 0 25.04.2011 01:04:56
Dependența de internet și hipersexualitatea , pe lista bolilor mintale ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 6 22.03.2010 17:36:44
O alta lista cu pacate, din Filocalie Florin-Ionut Pocainta 219 12.08.2009 16:56:35
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? pacifistul Generalitati 4 18.05.2008 22:24:49