Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.03.2010, 19:05:04
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Vrei sa spun? Hai ca spun pentru ca n-ai inteles nimic din mesajul meu anterior!!!

Coboara de acolo de sus, ca nu esti cu nimic superioara noua, si accepta-i pe cei din jurul tau asa cum sunt ei, inculti sau culti. Poate unii nu au avut posibilitatea ta de a face scoala, altii poate munceau ca sa-si intretina familia, unii poate nu au avut posibilitatea materiala de a merge la scoala. Poate ca acei sau acele, care au mai putine cunostinte de gramatica decat tine, au un suflet mare si bun, si care te-au ingaduit, cand i-ai lovit, vorbindu-le de sus, despre banalele greseli gramaticale, care nu-ti vor aduce mantuirea!

'Pacat nu-i ce bagi pe gura, ci ce scoti pe gura'.

Poate ar fi fost mai de apreciat daca ai fi deschis un thread 'Hai sa invatam sa fim mai inagduitori'.

Doamne ai mila.

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Da Mirabela, din pacate tocmai ti-am pus in mesajul anterior ca mai am de lucrat la acest capitol...asadar si prin urmare, ar fi trebuit sa te limitezi la ultima postare ( a mea) care ar fi trebuit sa iti dea ceva de inteles...fiind vorba si aici tot de o anumita cunoastere si simtire...

Eu momentan nu te pot iubi, si nu imi place deloc nici insistenta si interventia ta...iar tu nu ma poti obliga insistand asa cum o faci, iar daca ai de spus ceva...poti spune fara nicio problema, ce te roade ( si da curs sentimentelor care te mana, din spatele acestui sfat mascat)..si sa iti vezi de treaba dupa, lasandu-ma pe mine sa iti etichetez interventia...ca fiind deplasata, pozitiva, pe langa gard, ipocrita, iritata...sau exact cum vreau eu!!!

Doamne ajuta!
Reply With Quote