![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
POVESTIRE DESPRE CHIPUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CEL NEFĂCUT DE MÂNĂ ȘI DESPRE ADUCEREA LUI DE LA EDESA ÎN CONSTANTINOPOL, iar la sfarshitul frumoasei povesti e scris: "Notă. Chipul cel nefăcut de mână al lui Hristos s-a adus din Edesa în Constantinopol în anul 6452 de la facerea lumii - după mărturia scriitorului de ani al Constantinopolului, Gheorghe Chedrinos -, adică în anul 944 de la întruparea lui Dumnezeu." daca vrea cineva toata povestirea pot sa o postez imediat! s-a demonstrat ca datarea cu Carbon 14 (care e bazata de fapt pe ipoteze si presupuneri) are valoare de adevar NUMAI pana in Maxim 2000 ani! La fel de contrafacute sunt si "navetele spatiale " cu omuletzii verzi cu tot, monstrul din Lochness , si omu' maimutza si Yety omu' de zapada ,DAR ca sa nu te dezamagesc total au existat URIASI! in Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare e o rugaciune care spune : "Te blestem pe tine cu Dumnezeu, care prin cuvânt toate le-a zidit; și cu Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Lui cel unul născut, care mai înainte de veci negrăit și fără de patimă s-a născut dintr-Însul; cu cel ce a făcut făptura văzută și nevăzută și … A PIERDUT PE URIASII CEI NECUCERNICI, și turnul fărădelegilor l-a sfărâmat și pământul Sodomei și al Gomorei cu foc și cu pucioasă l-a ars și spre mărturie fumega fum nestins…”. apoi inainte de pototp au mai fost uriashi Facerea 6:3-7 .... si , nu stiu daca te satisface , dar a mai existat su un Sfant Cu Cap de Caine ! Sfantul Mucenic Hristofor!
|
|||
|
|||
![]()
Explicatia ta pentru oasele alea mari fiind...care?
Ar trebui sa-ti revizuiesti putin documentatia anti-evolutionista, datarea cu carbon 14 nu este singura metoda de datare radioactiva invocata de ei, sunt altele care reclama o precizie mult mai buna, |
|
||||
|
||||
![]()
Dragii mei,de ce va lasati "tiriti" de satana in discutii,care produc ura,discordie;de ce nu mergeti la duhovnic,sa discutati cu el tot ce va framinta?;Iertati-ma;
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau or fi si alea contrafacute? |
|
|||
|
|||
![]()
Undeva scrie ca omul este singura faptura facuta dupa chipul si asemanarea Lui..Exclude asta existenta extraterestilor?eu cred ca sustine indirect..poate ca noi intelegem ca Dumnezeu a facut lumea acum 7000 si ceva de ani la modul fizic..dar..poate ca nu este asa..poate ca informatiei i sa dat un alt sent in timp..si a fost preluata asa..poate se refera la faptul ca desi pamantul exista de mult..omul are gandire abstracta de foarte putin timp..cine stie??Este clar ca biblia stia lucruri generale..care stiinta le-a descoperit recent..de exemplu ca omul a fost facut ultimul..Cred ca problema este cum 'vedem'..cele scrise..poate sensul dat de noi nu este tocmai cel care trebuie..cine stie??
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totul pentru ca lumea aia inchipuita a lor de acum "sute de milioame de ani" sa para plauzibila! te miri ca oasele alea au fost contrafacute? pai au contrafacut ei navete spatiale extraterestere, aselenizari pe diverse planete si nu pot copia niste amarate de oscioare? Ghici la ce lucreaza NASA??? la Simularea 3D Holografica a Venirii Domnului Iisus pe Pamant vizibila de pe orice punct de pe glob, concomitent in toate limbile pamantului! Iti dai seama cat de VICLEAN lucreaza satan? Sora Cojanete te-a indemnat F bine sa vizitezi Locurile Sfinte, sa ai o discutie cu un Parinte induhovnicit...! Viatza ta s-ar schimba RADICAL!...(evident in Bine!) ...si daca iti place SF-ul e ok, e un hobby frumos , citeste orice tip de literatura doresti, dar NU pune pe picior de egalitate nici un tip de fictiune cu Sfanta Scriptura! e pacat frate! Doamne Ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Inclin sa cred ca Remus are dreptate (am citit aceste idei si in alte surse... nu conteaza). Argumentul meu este de alta natura.
Ce invata copilul meu la gradinita de stat (nu in Rom). In loc sa li se spuna ceva despre sarbatoarea Pastelui (indiferent de perspectiva.. fie doar despre oua colorate si iepure, ca asta stiu copiii ![]() La biblioteca copilului i s-a spus ca indiferent ce carte ia (lua cate o carte in fiecare saptamana) TREBUIE sa fie despre dinozauri (copilul a refuzat cartea). Acum stie toate numele acelea incalcite despre dinozauri, ii recunoaste si ii deseneaza (teoretic, ca nu este f interesat).. DE CE? Ce utilitate are pt un copil de 5-6 ani cunoasterea numelor dinozaurilor? Este doar spalare pe creier in opinia mea. Ca sa nu puna o clipa sub semnul intrebarii teoria evolutionista! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parerea mea este ca aflarea,cunoasterea este foarte importanta pentru un om.Cand vorbesc de cunoastere vorbesc si de religie si de astronomie,si de geografie si de istorie.Evident ca pentru un copil de 5-6 ani ar fi mai indicat sa cunoasta animale si pasari .Cunoasterea nu este un pacat,pana la urma cunoastem tainele lui Dumnezeu,tainele Creatorului iar de cele mai multe ori cunoasterea trebuie sa se imbine cu rugaciunea si documentarea religioasa,cu Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu sunt fanatica.. (cred).. In loc de povesti ii citesc despre univers (deja stie mai multe decat adultul mediu privitor la tv).. Dar inainte de a-l invata orice, eu trebuie sa-l invat ca exista Sf. Treime si Sf. Taine ale bisericii. Daca stie asta, nimic nu-i lipseste. Din pacate nu pot sa inchid ochii si sa ma prefac ca nu vad realitatea: scoala scoate atei pe banda rulanta. De fapt, mai rau, se accepta la nevoie existenta unor fiinte spirituale (la gradinita, cel putin) si a unui dumnezeu impersonal (ca un principiu al binelui, justitiei etc..) Copiii sunt spalati pe creier.. pot veni cu exemple concrete. Am ajuns sa-i spun copilului ca educatoarea lui este cam slabuta la minte.. (ce sa-i spun? ca sunt mintiti sistematic?) Last edited by anna21; 31.03.2010 at 22:10:28. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cred intr-una Sfanta... | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 16 | 30.10.2014 13:01:11 |
"Cred intr-UNA" | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 7 | 14.05.2013 18:40:56 |
care-i cel mai rau lucru...? | victortiti89 | Generalitati | 3 | 03.06.2011 00:11:04 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Rog foarte mult ajutati-ma intr-o problema | anonim30 | Intrebari utilizatori | 16 | 22.08.2010 21:03:39 |
|