![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Cu adevarat, Hristos este pentru caderea si ridicarea multora. In ultimul timp, vad ca mai mult este pricina de cadere decat de ridicare.
Pacat de Danion, era un om pe care il admiram intr-o vreme. Invatam deci ca trebuie sa avem de acum incolo si mai mare grija si trezvie. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
E jenant sa te lepezi in felul asta de un om pe care "il admirai intr-o vreme". Esti atat de slab sau esti doar "flexibil"? E drept ca vantul bate din mai multe parti, si... in vremurile astea... flexibilitatea poate fi o cale nepericuloasa... Sa ne fereasca Domnul de asemenea cale! Si inca ceva: spui ca Danion este mai mult pricina de cadere. Daca gospodarul scutura un pom si crengile uscate cad, nu e vina gospodarului; acelea ar fi cazut oricum, la primul vant mai puternic - ba inca ar fi putut cadea in capul cuiva, facand si paguba! Asa ca mai bine sa le scuture gospodarul la vreme, si sa ramana doar crengile sanatoase, care pot da rod. Vrei sa spui ca din pricina lui se smintesc unii si altii? Pai, nu stii ca doar smintitii se smintesc?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Lasa-ma totusi sa ma intreb: daca tu atat de mult te enervezi, maniindu-te pentru comentariul meu, oare cat de mult m-ai uri daca ti-as face vreun rau cu adevarat? Acestea fiind spuse, v-as recomanda sa analizati bine si sa distingeti intre cei ce ard de dragoste pentru Hristos si cei ce ard din alte pricini. Nu tot cel ce arde se aduce jertfa lui Hristos. Pe de alta parte, hai sa nu il consideram totusi pe Danion vreun neinteles. Crede-ma ca nu am o problema a intelege ce zice Danion. Am o problema atunci cand aud cu cuvintele mele cum el, care pe vremuri era un om echilibrat, aluneca spre schisma. Atat. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sau preferi "adevarul" Pr Cleopa despre schimbare, avand astfel constiinta impacata, ca toata treaba asta a fost o necesitate si s'a facut din cauza intarzierii astronomice! Cu argumentarile parintelui poti minti pe oameni, dar pe Dumnezeu, in nici un caz! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si chiar daca ai dreapta judecata, totusi la cumpatare vad ca nu ati ajuns. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Totusi, observ ca tema discutiei e dusa spre alte intelesuri, de gen "voi n'aveti iubire, discernamant" uitandu-se ca de vina NU SUNT STILISTII ci cei care au adus dezbinarea! Last edited by Antoni0; 30.03.2010 at 14:01:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si ca sa sintetizez, caci ma oboseste toata discutia cu tine (tu aduci numai pseudo-argumente emotionale, dar dogmatice sau canonice nici unul - de asta, iti spun drept, a ajuns sa ma oboseasca discutia cu un eretic ce nu-i preocupat de insusirea corecta a dogmelor si a legislatiei bisericesti cuprinse in Sfintele Canoane ale Sinoadelor Ecumenice si a Celor Pan-Ortodoxe), cand vei aduce argumente dogmatice si canonice atunci voi relua discutia cu tine. Pana atunci sa-ti fie numai de bine si ramai sanatos si cu capul afundat in nisip asemenea strutului nestiutor si care nici macar nu-i dornic sa stie cate ceva. Am ajuns din acest motiv sa consider discutiile cu tine drept pierdere de timp... Last edited by marius_x; 01.04.2010 at 08:20:29. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Stie cineva? | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.12.2013 20:08:13 |
| Stie cineva...? | Noesisaa | Generalitati | 14 | 07.05.2011 12:05:14 |
| stie cineva | felixlivadaru | Din Noul Testament | 6 | 25.08.2010 00:31:42 |
| Stie cineva??????? | pui | Generalitati | 10 | 24.10.2008 12:46:18 |
| Stie cineva..???? | tigerAvalo9 | Generalitati | 6 | 20.09.2008 17:18:04 |
|